Uutiset

Syyskokouksen päätöksiä

Leppävaaran Pallo ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 26.10. Kokouksessa käsiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio, päätettiin jäsenmaksuista ja valittiin uusi hallitus.

Kauden 2023 palkitut

Kauden 2023 ansioituneet toimijat ja pelaajat palkittiin kauden päättäjäisissä 12.10.

Seuran syyskokous 26.10.

Leppävaaran Pallon syyskokous pidetään LePa Luolalla torstaina 26.10. klo 17:00 alkaen. Esillä on sääntömääräiset asiat. Puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaiden tulee ilmoittautua etukääten.

Viisi vuotta kävelyfutista

Kävelyfutishanke, jossa Leppävaaran Pallokin on mukana, täyttää viisi vuotta. Yhteistyö yhdistää kunnalliset mielenterveyspalvelut, yksityiset asumispalvelut ja liikunnan.

Esittelyssä uudet valmentajat Iida ja Jussi

Esittelyssä syksyn aikana LePaan liittyneet uudet valmentajat - Iida-Maria Poussa ja Jussi Nikkonen.

Kunniakirja-kampanjalla varoja seuran tukirahastolle

LePa järjestää syksyllä alueen yrityksille ja yksityishenkilöille suunnatun Kunniakirja-kampanjan. Kampanjalla kerätään varoja seuran tukirahastoon jaettavaksi perheille, joilla on vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

LePan syyspäivä 26.8.

Leppävaaran Pallo järjestää perinteisen syyspäivän lauantaina 26.8. klo 10–13. Ohjelmassa on muun muassa tavaranvaihtopiste, kasvomaalausta, lasten työpaja, LePa-Cafe, fanituotemyynti, futispelejä ja LePa-tietovisa.

LePa yhteistyöhön Urheilu Mehiläisen kanssa

LePa ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta 28.4.2023 alkaen. Yhteistyön myötä kaikille seuran harrastajilla on mahdollisuus käyttää Mehiläisen tapaturmapäivystystä, Urheilu Mehiläisen tiimiä sekä kattavaa palveluvalikoimaa.

LePa hakee seuravalmentajaa

Leppävaaran Pallo hakee kaudelle 2023-2024 päätoimiseen työsuhteeseen, tai oman työn ohella tapahtuvaan valmentajatehtävään lapsiurheiluvaiheen vastuuvalmentajaa kilpa- ja haastejoukkueeseen.

LePan kevätpäivä 13.5.

LePa järjestää perinteisen kevätpäivän la 13.5. klo 10–13. Ohjelmassa on muun muassa tavaranvaihtopiste, LePa-Cafe, fanituotemyynti, futispelejä, tietovisa, varustesovitus, piirrustuskilpailu, Essi Sainion vierailu ja paljon muuta hauskaa tekemistä!

2017-syntyneiden tyttöjen joukkuetoiminta alkaa huhtikuussa

Leppävaaran Pallo perustaa uuden joukkueen 2017-syntyneille tytöille. Toiminta alkaa maanantaina 24.4. Tervetuloa mukaan!

Kesätöihin jalkapallokoulun ohjaajaksi

LePa hakee innokkaita ja oma-aloitteisia ohjaajia kesäkauden 2018-syntyneiden lasten jalkapallokouluun ja kesäleirille viikolla 23 tai 24.

LePan kesäkauden tapahtumien ilmoittautumiset

Ilmoittaudu mukaan kesäkauden tapahtumiin! Futisleirit: LePan jalkapalloleirit ovat tarkoitettu pelaajille, jotka ovat syntyneet vuosina 2011-2015 ja ne pidetään koulujen kesäloman kahdella…

Tyttöjoukkueiden kaveriviikot viikoilla 12 ja 13

LePa järjestää 2012-2016-syntyneille tytöille kokeilujakson seuramme tyttöjoukkueissa maaliskuun kahdella viimeisellä viikolla. Tervetuloa kokeilemaan!

Seuran vuosikokous torstaina 23.3.

Seuran vuosikokous pidetään torstaina 23.3. klo 18:00 alkaen LePa-luolalla. Esillä on sääntömääräiset asiat ja syyskokouksessa hyväksytyn sääntömuutoksen vahvistaminen.

Kauden 2022 palkitut

Kauden 2022 ansioituneet toimijat ja pelaajat ovat saaneet pokaalinsa.

Vuoden 2023 pelaajakyselystä jälleen erinomaiset tulokset

Seuran pelaajille suunnattu tyytyväisyyskysely pidettiin jälleen tammi-helmikuun vaihteessa. Kyselyyn vastasi huikeat 53% pelaajista ja vastausten perusteella lepalaiset vaikuttavat olevan erittäin tyytyväisiä!

Rami palkittu Eteläisen alueen vuoden 2022 lasten valmentajana

LePan valmentaja Rami Mäkelä on saanut upean tunnustuksen työstään, kun hänet palkittiin Palloliiton Eteläisen alueen vuoden 2022 lasten valmentajana.

Haluatko kesätöihin LePaan?

Haluatko kesätöihin jalkapallon parissa? Haemme innokkaita ja oma-aloitteisia ohjaajia kesäkauden jalkapallokouluihin ja kesäleireille.

Lokakuun kuukauden vapaaehtoisena palkittiin Paavo Kotinurmi

Leppävaaran Pallon lokakuun kuukauden vapaaehtoisena palkittiin Paavo Kotinurmi. Paavo on ollut P2010- ja P2012 -ikäluokkien perustamisesta lähtien mukana aktiivisena ja pidettynä valmentajana…