Usein kysyttyä laskutuksesta

Tältä sivulta löydät ohjeita erilaisiin laskutuksen tilanteisiin.

Laskutus Leppävaaran Pallossa

Kaikki jäsenten saamat laskut tulevat MyClubin kautta. Joukkueet huolehtivat itse oman joukkueenssa toimintaan liittyvistä maksuista ja lisäksi jotkin maksut, lähinnä seuran jäsenmaksu ja leirit, tulevat suoraan seuralta. Leppävaaran Pallossa on käytössä Visma Finance Solutions Oy:n maksuvalvontapalvelu. Laskut ohjautuvat Visman maksuvalvontajärjestelmään ja Visma hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja muut vastaavat toimet seuran ja joukkueiden puolesta.

Laskuihin liittyvissä yleisissä asioissa ensisijainen yhteyshenkilö on joukkueen oma rahastonhoitaja tai seuran laskuista voi olla yhteydessä seuran toimistoon.

Maksamiseen liittyvissä asioissa tulee tilanteesta riippuen olla yhteydessä Visman asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot sivun lopusta).

Maksaminen

Laskuja maksaessa muistathan käyttää laskulla näkyvää viitenumeroa, joka on eri jokaisessa laskussa. Helpoiten tiedot menevät oikein käyttämällä virtuaaliviivakoodia. Laskut voi tilata myös e-laskuna. Tämä tapahtuu omassa verkkopankissa, jossa Visman listalta valitaan Leppävaaran Pallo (ks. myös https://docs.myclub.fi/v/member/invoicing/e-invoice).

Jos et maksa laskua kahden viikon kuluessa eräpäivästä, Visma lähettää maksumuistutuksen, johon on lisätty huomatusmaksu. Tämän jälkeen kaikki maksua koskevat asiat tulisi hoitaa Visman asiakaspalvelun kanssa.

Mitä teen jos...

sain mielestäni aiheettoman laskun?

Ole yhteydessä joukkueesi rahastonhoitajaan tai joukkueenjohtajaan (tai seuran laskuissa seuran toimistoon). Mikäli lasku on aiheeton, rahastonhoitaja hyvittää sen pois.

tarvitsen lisää aikaa maksaa laskun?

Jos et saanut laskusta huomautusta (= alle 2 viikkoa eräpäivästä), ole yhteydessä joukkueesi rahastonhoitajaan (tai seuran laskuissa seuran toimistoon). Laskun eräpäivää voidaan tarvittaessa siirtää eteenpäin.

Jos olet saanut jo huomatuksen, ole yhteydessä Vismaan. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät laskulta ja yhteydenoton voi tehdä helposti myös osoitteesta https://maksuhelposti.fi/

haluan maksaa laskuni erissä?

Jos et saanut laskusta huomautusta (= alle 2 viikkoa eräpäivästä), ole yhteydessä joukkueesi rahastonhoitajaan (tai seuran laskuissa seuran toimistoon). Isommat laskut voidaan tietyissä tilanteissa jakaa eriin.

Jos olet saanut jo huomatuksen, ole yhteydessä Vismaan maksusuunnitelman sopimiseksi. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät laskulta ja yhteydenoton voi tehdä helposti myös osoitteesta https://maksuhelposti.fi/

maksoin laskun vahingossa kahdesti?

Ole yhteydessä Vismaan, joka voi joko palauttaa rahan tai kuitata sillä jonkin toisen avoimen laskusi. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät laskulta ja yhteydenoton voi tehdä helposti myös osoitteesta https://maksuhelposti.fi/

sain maksumuistuksen ja minulla on siihen liittyviä kysymyksiä?

Ole yhteydessä Vismaan. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät laskulta ja yhteydenoton voi tehdä helposti myös osoitteesta https://maksuhelposti.fi/. Visman sivulta löytyy myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Jos mietit mihin laskuun muistutus liittyy, katso erittelystä laskun numero ja tarkista se MyClubista.

maksoin laskun vahingossa väärällä viitteellä?

Ole yhteydessä Vismaan. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät laskulta ja yhteydenoton voi tehdä helposti myös osoitteesta https://maksuhelposti.fi/

Yhteydenotot

Jos laskuista on yleisesti ottaen kysyttävää, ole ensin yhteydessä joukkueesi toimihenkilöihin.

Seura
toimisto@leppavaaranpallo.com

Seuran rahastonhoitaja
https://www.leppavaaranpallo.com/lepa/yhteystiedot/hallitus/

Visma
02 4808 8000 (arkisin klo 8-16)
fsf.asiakaspalvelu@visma.com
https://maksuhelposti.fi/