Joukkuetoiminta

LePa järjestää joukkuetoimintaa 6 vuotta täyttävien ikäluokalle ja sitä vanhemmille. Nuoremmat pääsevät aloittamaan harrastuksen jalkapallokoulussa ja perhefutiksessa. LePan toimintaan on mahdollista päästä mukaan myös maksuttomien futiskerhojen kautta.
Futiskerhot ovat suunnattu harrastusta aloittaville lapsille ja nuorille niissä ikäluokissa, joihin ei tällä hetkellä mahdu heti uusia pelaajia.

Joukkueet-osiosta löydät LePan toimivat ikäluokat:

Joukkueeseen liittyminen

Toimintaan saa tutustua kaksi (2) viikkoa veloituksetta ja ilman sitoutumista. Tämän jälkeen tehdään yhdessä päätös jatkamisesta joukkueessa. Ensimmäisillä harjoituskerroilla varustuksena riittää liikunnallinen ja säänmukainen vaatetus, oma juomapullo ja pallo, jos vain löytyy.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita!

Ennen ensimmäisiä harjoituksia, ole yhteydessä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan tai ikäluokkavastaavaan sähköpostitse tai puhelimitse, jotta osataamme odottaa sinua paikalle ja antaa riittävät ohjeistukset.

Lisätietoja joukkueista, yhteystiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät joukkueiden omilta sivuilta. Voit olla myös yhteydessä valmennuspäälliköihin.