Käyttösäännöt

Hallissa noudatetaan siisteyden periaatetta - kaikki halliin tuotu roska viedään sieltä myös pois tai laitetaan hallin roskiksiin. Maalit siististi kentän sivuun oman vuoron jälkeen.

Kunnioita aina edellisen vuoron käyttäjää! Lämmittelyt aina kenttäalueen ulkopuolella kun vain mahdollista ja silloinkin kun kentällä on tilaa KYSY edellisen ryhmän valmentajalta voiko kentälle tulla.

Käytäntö vuoroissa ellei erikseen jotain muuta ole maninittu: vanhempi ikäluokka harjoittelee aina sisääntulosta kauimmaisella puolikkaalla, ja nuorempi ikäluokka sisääntuloa lähempänä. Valmentajat voivat luonnollisesti keskenään sopia poikkeuksista halutessaan.

Vanhempien paikka hallissa on selvästi kenttärajojen ulkopuolella hallin pitkällä sivulla (samalla sivulla missä reput ja kassit pidetään myös siististi rivissä), ei päädyn lämmittelyalueella!

Hallissa on 8 kpl minimaaleja, 6 kpl pikkumaaleja, jotka jaetaan käytännössä kolmanneksittain 2 kpl jokaiselle. Puolikkaan kentän vuoroilla kummallakin ryhmällä on käytettävissä kolme pikkumaalia. Lisäksi hallissa on 2 kpl normaaleja juniorimaaleja sekä 2 kpl isoja maaleja.

Lämmittelyaluetta voi käyttää oman vuoron yhteydessä 20min ennen ja 20 min jälkeen. Annetaan kentällä olevalle ryhmälle mahdollisuus harjoitella rauhassa sille kuuluvalla koko alueella. Jos tilaa näyttää jossain kohtaa hallia olevan, kysy joka kerta kuitenkin vuoroa käyttävän ryhmän valmentajalta lupaa tähän. Tämä on lepalaista valmentajien ja joukkueiden välistä kunnioitusta.

Halli jakaantuu kolmeen 5v5 kenttään poikittain, sekä 8v8 kenttään (keltaiset rajat) ja isompaan 8v8 kenttään (valkoiset rajat) aloituspisteineen ja maalin keskikohtineen. Vastustajille on syytä ilmoittaa ennen pelejä miten kopit Areenalla toimivat. Kaikkein leveimmillä rajoilla pelatessa tulee huomioida ettei sivurajoja heitetä melko matalalla oleviin hallin valaisimiin, vaan siirrytään vaikka tarvittaessa metri kauemmaksi. 

Pukukopit ja WC:T sijaitsevat kentän viereisessä rakennuksessa. Hallin reunoille tai kenttää kiertävien aitojen sisäpuolella tarpeiden tekeminen on ehdottomasti kielletty.

Hallin lukitus ja valot toimivat automaation avulla. 

Hallin varaukset: jari.kujala(a)leppavaaranpallo.com
Muut halliin liittyvät asiat: Petteri Kleemola, petteri.kleemola(a)kolumbus.fi

LePa Areenan käytäntöjä:

  • Lämmittelyalue pidettävä tyhjänä katsojista ja vanhemmista, joiden paikka on kentän vasemmalla sivustalla
  • Maalit siirretään oman vuoron päättyessä sivuun tai seuraavalle sopivaan paikkaan
  • Roskat roskiksiin, omat tavarat mukaan - löytötavarat tyhjennetään säännöllisesti
  • Hätäuloskäynteihin ei ole syytä koskea kuin oikeassa hädässä
  • Ulkopuoliset omatoimiharjoittelijat on syytä ajaa omalta kenttävuorolta aina sivuun
  • Kentän laidalla on vielä suojaamattomat kiinnityspalkit n. 2metrin päässä sivurajoista, ei suunnata toimintaa niiden kohdalle vaan toimitaan rajojen sisäpuolella niin vältetään ylimääräiset kolhut.
  • Pallojen haun jälkeen ojasta / muulta ympäröivältä savimaalta tulisi koittaa putsata kenkiä mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon hiekkaan, ettei likaa menisi tekonurmelle.
  • Ohjeistakaa ikäluokkianne pyörien parkkeeraamisesta Areenalle, ettei niitä parkkeerata porttiin eikä oveen kiinni vaan sivuille.