Kumppanit

Haluatko kumppaniksi LePan kanssa? Junioriotoiminnan tukemiseen meillä on kolme ryhmää, joista löytyy lisää tietoa kumppanuuspaketeista.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan.

TÄHTIPELAAJARYHMÄ

K-Supermarket Leppävaara 

Liitä plussakorttiisi LePan tunnus. Ei vaikutusta omiin etuihin, mutta seurasi hyötyy.

Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa www.plussa.com. Valitse aluksi kohta rekisteröidy ja kirjaa omat tietosi. Rekisteröinnin jälkeen valitse Omat tiedot -kohdan alta Sponsorointi ja syötä kenttään LePan koodi SP0216 (Huom! 0= nolla). Kauppias tukee Leppävaaran Pallon toimintaa kaikista ostoistasi jotka tehdään seuraavissa liikkeissä: 

  • K-Supermarket Leppävaara (Galleria)
  • K-Market Sello (Pysäköintitason kerroksessa, EI Citymarket)

JOUKKUEPELAAJARYHMÄ

Mili's Food & Café 

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan, Matinkylän jäähallin sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

Meille sydämen asia on huomioida urheilijan ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla. Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla. 

Reippaan ulkoilun jälkeen voi kahvilassa nauttia maittavista kahviotuotteista. Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat.

www.milisfood.fi 

Myynti- ja tuotetiedustelut info@milisfood.fi 

+358 40 506 5051 (Ark. 9-15)