Maksut

Jalkapallon harrastamisen hinta vaihtelee ikäluokittain sen mukaan, miten paljon ikäluokka harjoittelee, pelaa ja osallistuu turnauksiin, ja minkä tason joukkueesta on kyse. Alle 12-vuotiailla harrastaminen LePassa maksaa kaudessa noin 700-1700 euroa. Kausi alkaa aina 1.11. ja päättyy 31.10. 

Kauden kustannukset koostuvat seuraavista maksuista:

Joukkueiden toimintamaksulla katetaan pääosa joukkueen toiminnasta. Merkittävimmät kulut tulevat valmennuksesta ja laadukkaissa olosuhteissa tapahtuvasta harjoittelusta. Näiden lisäksi toimintamaksulla voidaan kattaa esimerkiksi turnauksia ja muita kulut. Tarkemmat tiedot saat joukkueenjohtajalta. Kuukausittaiset toimintamaksut vaihtelevat noin 50 eurosta reiluun 100 euroon kuussa. 

Seuran jäsenmaksu on kausittainen maksu, joka jokaisen LePan pelaajan tulee maksaa. Se sisältää seuran jäsenyyden ja seuran toimintamaksun, joka mahdollistaa seuratoiminnan pyörittämisen ja kehittämisen, ja sillä katetaan osaltaan muun muassa joukkueiden seuralta saamia palveluja ja osallistumisia sarjoihin. Jäsenmaksu laskutetaan joulukuun alussa. Lisätietoja jäsenyydestä, maksun sisällöstä ja suuruudesta löydät Jäseneksi-sivulta.

Lisäksi pelaajat tarvitsevat Palloliiton pelipassin ja vakuutuksen mikäli pelaajalla ei ole muuta kautta kilpaurheilun kattavaa tapaturmavakuutusta. Joukkueesta riippuen pelipassi laskutetaan joko erikseen tai osana toimintamaksua. Hinta riippuu iästä (ks. hinnat).

Harrastamisen kustannuksiin voi anoa tukea LePan tukirahastosta ja muilta avustustahoilta.