Bonusjärjestelmä - bonusta kaikille

Stadium-kumppanuus tuo kaikille LePan jäsenille uusia etuja! 

Teamsales-bonusjärjestelmällä jokainen hyötyy! Niin sinä itse, joukkueesi kuin koko seurakin. Eniten hyödymme kun jokaisen seuran jäsenen perhe ja muut läheiset sekä sukulaiset, ystävät jne. saadaan mukaan!

Tavoitteena on rekisteröidä kaikkien seuran jäsenten perheet tukijäseniksi (Stadium Member: yksityishenkilön Stadium-jäsenyys, joka on etuja tuottava, kortiton ja maksuton jäsenyys) ja aloittaa ekstrabonusten kerääminen joukkueelle ja seuralle. Myöhemmin tukijäsenyys voidaan laajentaa koskemaan myös sukulaisia, ystäviä, tukijoita ja muita verkostoja. 

Tämä ei tarkoita sitä, että joukkueilla ei olisi omaa bonustiliä, vaan että Stadium Member voidaan yhdistää joukkueen bonustiliin! Joukkuehankinoissa bonuskäytäntö pysyy ennallaan, eli ostokset rekisteröidään automaattisesti joukkueen/seuran bonustilille.

Uuden konseptin myötä kassalla ei tarvitse enää miettiä: ”Otanko ostoksesta bonukset itselleni vai tuenko joukkuetta/seuraa?” Jos asiakas on Stadium Member ja on käynyt www.stadium.fi/teamsales sivustolla valitsemassa tukemansa joukkueen/seuran, niin tällöin ostoksesta menee 3% suoraan valitulle kohteelle.

Mikäli asiakas ei ole vielä Stadium Member, niin Stadium ohjeistaa hänet rekisteröitymään ja valitsemaan tuettavan joukkueen/seuran. Myös useampien seurojen tukeminen onnistuu erinomaisesti. Voit tukea samanaikaisesti jopa neljää eri seuraa/joukkuetta! (Rekisteröinnin yhteydessä viimeisten 14 päivän ostokset rekisteröidään takautuvasti ja automaattisesti bonusta varten)

Yhteenveto:

- 3% lisäbonusta KAIKISTA OSTOKSISTA! Henkilökohtainen bonus säilyy!

- LePan virallinen merkki on Adidas ja sitä kautta olemme oikeutettuja merkkibonukseen. Tukijäsenten Adidas-ostot (esim. jalkapallokengät tms.) lasketaan myös mukaan kokonaismerkkibonukseen.

- Tue joukkuetta/seuraa myös vuosibonuksellasi.

- Kortiton jäsenyys (rekisteröidään henkilötunnuksella).

- Joukkuehankinnoissa Teamsales bonus/ käytäntö pysyy ennallaan.