Huhkijat

Huhkijat on Leppävaaran Pallon eli LePan höntsäfutisjoukkue, joka tarjoaa aikuisille matalan kynnyksen mahdollisuuden harrastaa ja pelata jalkapalloa rennolla otteella. Huhkijat syntyi ilosta harrastaa jalkapalloa yhdessä lasten kanssa.

Huhkijat sijoittuu tasoltaan ja tavoitteiltaan LePan jalkapallokoulun ja kilpasarjoissa pelaavien joukkueiden väliin: erona jalkapallokouluun on se, että Huhkijat osallistuu sarjoihin ja turnauksiin; muihin LePan joukkueisiin erona on se, että Huhkijat pelaa vain harrastetasolla.

Huhkijoiden tavoitteena on:

  1. Pitää hauskaa jalkapallon parissa.
  2. Saada positiivista näkyvyyttä Lepalle erilaisilla tempauksilla.
  3. Osallistua säännöllisesti eri harrastesarjoihin tai -turnauksiin ilman tulostavoitteita: ainakin yhteen sarjaan kesä- ja yhteen talvikaudella.
  4. Harjoitella 1-2 kertaa viikossa läpi vuoden sekä joukkueen kesken itsenäisesti että ulkopuolisen valmentajan kanssa.
  5. Ylläpitää ja kehittää liikunnallisuutta, oppia henkilökohtaisia pelaajataitoja ja kehittää joukkuepeliä sarja- ja turnauspelejä varten.

Huhkijat harjoittelee toistaiseksi kerran viikossa yhdessä LePan jalkapallokoulun kanssa, mikä tarjoaa myös helpon tavan tutustua Huhkijoidenkin toimintaan. Omaa harjoitusvuoroa järjestetään parhaillaan.

Joukkueeseen voi hakea mukaan milloin tahansa ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan. "Pelaajapolku" alkaa osallistumalla ensin muutaman kerran harjoituksiin, millä varmistetaan että sekä uusi pelaaja että muu joukkue ovat samaa mieltä pelin tasosta ja tavoitteista ja lisäksi tutustuvat toisiinsa ennen peleihin osallistumista. Pääsääntöisesti kynnys päästä mukaan joukkueeseen on matala, mutta uusien jäsenten hyväksymiseen vaikuttaa erityisesti joukkueen silloinen kokoonpano ja käynnissä tai tulossa olevat sarjat tai turnaukset: vaihtopenkillä istuvien määrää kun ei voi liikaa kasvattaa, vaikka kannattajia onkin kiva olla kentän laidalla mahdollisimman paljon.

Yhteydenotot
Juha Karvali, juha.karvali@live.com
Joukkueenjohtaja