Huhkijat

Huhkijat on Leppävaaran Pallon eli LePan höntsäfutisjoukkue, joka tarjoaa aikuisille matalan kynnyksen mahdollisuuden harrastaa ja pelata jalkapalloa rennolla otteella. Huhkijat syntyi ilosta harrastaa jalkapalloa yhdessä lasten kanssa.

Huhkijat sijoittuu tasoltaan ja tavoitteiltaan LePan jalkapallokoulun ja kilpasarjoissa pelaavien joukkueiden väliin: erona jalkapallokouluun on se, että Huhkijat osallistuu sarjoihin ja turnauksiin; muihin LePan joukkueisiin erona on se, että Huhkijat pelaa vain harrastetasolla.

Huhkijoiden tavoitteena on:

  1. Pitää hauskaa jalkapallon parissa.
  2. Saada positiivista näkyvyyttä Lepalle erilaisilla tempauksilla.
  3. Osallistua säännöllisesti eri harrastesarjoihin tai -turnauksiin ilman tulostavoitteita: ainakin yhteen sarjaan kesä- ja yhteen talvikaudella.
  4. Harjoitella 1-2 kertaa viikossa läpi vuoden sekä joukkueen kesken itsenäisesti että ulkopuolisen valmentajan kanssa.
  5. Ylläpitää ja kehittää liikunnallisuutta, oppia henkilökohtaisia pelaajataitoja ja kehittää joukkuepeliä sarja- ja turnauspelejä varten.

Huhkijat harjoittelee säännöllisesti, tällä hetkellä kaksi kertaa viikossa. 

Joukkueeseen voi hakea mukaan milloin tahansa ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan. "Pelaajapolun" voi aloittaa sitoumuksetta osallistumalla ensin muutaman kerran harjoituksiin, jolloin saa käsityksen pelin tasosta ja voi tutustua porukkaan. Huhkijoissa pelaa monentasoisia ja -ikäisiä pelaajia aina vasta-alkajista entisiin divaripelaajiin, joten ota rohkeasti yhteyttä taitotasostasi riippumatta.

Miksi liittyä Huhkijoihin? Kysyimme pelaajiltamme mikä Huhkijoissa on parasta:

1. Joukkuehenki, kannustava ja rento ilmapiiri
2. Kaikentasoiset tervetulleita, halutaan kuitenkin kehittyä
3. Hyvät treenit, säännöllistä liikuntaa

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot
Juha Karvali, juha.karvali@live.com
Joukkueenjohtaja