Varusteet

Varusteet

Harjoituksissa varusteina LePan vihreä harjoituspaita, nappikset, säärisuojat, oma pallo (koko 4) ja juomapullo (täytettynä - LePa Areenassa ei ole pukuhuoneita / vessoja).

Peleissä peliasuna valkoinen LePan pelipaita, vihreät shortsit ja valkoiset sukat. Muuten täysin sama varustus kuin harjoituksissakin.

Harjoituksissa ja peleissä tarvittavat varusteet hankitaan itse. Seuran vaatteet hankitaan Ison Omenan Stadiumin Teamsalesista, jonka kanssa seuralla on yhteistyösopimus. Harjoitus- ja pelipaitaan tulee nimi-, numero- ja logopainatus ja Stadiumilla menee noin kuukausi toimittaa painetut tuotteet tilauksen tekemisen jälkeen. Vapaan pelinumeron saa Maria Katakselta (maria.katas(a)gmail.com).

Joukkueellamme on bonustili Stadiumissa. Kaikki Stadiumin ostokset keräävät bonusta joukkueen tilille, kun mainitsee kassalla seuran ja joukkueen (Lepa P10). Voit myös linkittää oman henkilökohtaisen Stadium jäsenyytesi joukkueen tilille Stadiumin sivuilla ja kerryttää bonuksia samalla sekä itselleen ja joukkueelle. Joukkueelle kertyneet bonusrahat käytetään joukkueen yhteisiin varustehankintoihin.