B-juniorit

B-juniorit keväällä 2022

Tervetuloa B-juniorien (2004-2006) poikien joukkuesivustolle ja mukaan pelaamaan!

Pelaajien aktiivisuuden myötä LePa perusti marraskuusta 2019 alkaen B-poikien joukkueen. Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkueeseemme! Joukkueessa pelaavat myös 2006 pelaajat.

B-poikien joukkue pelaa haastetasolla. Joukkueen tavoitteena on tarjota mahdollisuus hyvätasoiseen jalkapalloharrastukseen ja ajan myötä laajentua kahdeksi eri tasoilla pelaavaksi ryhmäksi.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Tomi Korhonen tukenaan Mustafa Mumtaz . Valmentajat ovat kokeneita LePalaisia  ja aiemmilta vuosilta useille joukkueeseen liittyville pojille tuttuja.

Harjoittelemme talvella 3 kertaa viikossa. Harjoitustapahtumamme löytyvät 'Tapahtuma' -osiosta. Lisäksi osallistumme turnauksiin sekä piirisarjaan ja pelaamme harjoitusotteluita.

Uusi pelaaja voi osallistua harjoituksiin 2 viikon ajan minkä jälkeen tehdään päätös joukkueeseen liitymisestä.

Maksut

Joulukuusta 2020 alkaen toimintamaksu on noin 75 euroa/poika/kk. 

Joukkueen toimintamaksun lisäksi LePa laskuttaa vuosittain kaikilta pelaajiltaan seuran vuosittaisen jäsenmaksun 155€ (2020).

Palloliiton maksu: 40€ lisenssi. Pakollinen vakuutus ostetaan tarvittaessa seuran kautta: Pohjolan Palloturva vakuutus 191,50€ (2005 ja aiemmin syntyneet) / 61,50€ (2006 tai aiemmin syntyneet). Jos pelaajalla on jo oma tapaturmavakuutus, joka kattaa kilpatoiminnan, ei tarvita toista vakuutusta.

Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita! Olethan yhteydessä ikäluokkavastaavaan tai joukkueenjohtajaan tai täytä B-junioreiden uuden pelaajan lomake.

Yhteydenotot
b-pojat@lepa.fi