Varusteet

Stadium ja Leppävaaran Pallo tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa. Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja ja Adidas on virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on seuralla mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten. Lue lisää bonuksista.

Kaikki peli- ja harjoitusvaatteet ovat tilattavissa suoraan Stadiumin verkkokaupasta. Seuramalliston löydät Stadium.fi/seurat - sivustolta.

LePan yhteistyökumppani Stadium on mukana tukemassa vähävaraisten mahdollisuutta harrastaa jalkapalloa tukemalla varustehankintoja. Erityisesti aloittavat pelaajat, mutta myös muut, voivat anoa varustetukea oman joukkueesi toimihenkilöiden kautta tai olemaan suoraan yhteydessä toiminnanjohtajaan.

Tarvittaessa kysy apua joukkueesi varustevastaavalta.

Peleissä pelataan ensisijaisesti valkoisessa peliasussa ja tarvittaessa vierasjoukkueena vihreässä peliasussa. Harjoituksissa käytetään vihreä vaatetusta, joka voi olla vieraspelipaita tai vihreä treenipaita/takki. Mustia ulkotakkeja ja Niken mustia harjoittelupaitoja (niin kauan kuin sopivat) voi myös käyttää harjoituksissa.

Käytettävät mallit

Pelipaidat
Ent22 Jsy Tee (miehet)
Ent22 Jsy Tee W (naiset)
Ent22 Jsy Tee Jr (lasten koot, vaihtoehtoisesti myös Tiro23 Jsy Jr)

Shortsit
Squad 21 Short (aikuisten koot)
Squad 21 Short Jr (lasten koot)

Sukat
Milano 23 Sock