Tervetuloa mukaan LePaan - Leppävaaran omaan jalkapalloseuraan!

Leppävaaran Pallo on kasvanut 1980- ja 1990-luvun kyläseurasta yhdeksi merkittävimmäksi espoolaiseksi kasvattajaseuraksi. Seurassamme on pelaajia reilusti yli 1000 alkaen jalkapallokoululaisista (5v) päättyen ikämiehiin (35 v ja vanhemmat).  LePassa harrastavat tasapuolisesti sekä pojat että tytöt.

LePa on alueen oma jalkapalloseura! LePa:n toiminta on profiloitunut viime vuosina yhä nuorempiin.  Seura panostaa voimakkaasti alle 12-vuotiaiden toimintaan. Valmennustoimintaa johtaa seuran toiminnanjohtaja yhdessä kolmen kokopäivätoimisen valmennuspäällikön kanssa.

Harrastus lähellä kotia! Leppävaaran urheilupuisto ja lähialueen kentät tarjoavat toiminnallemme hyvät olosuhteet ja LePa on mukana kehittämässä niitä edelleen paremmiksi.

Vihreä väri valloittaa Leppävaaran! Leppävaaran Pallo näkyy voimakkaasti alueen katukuvassa: tytöt ja pojat kulkemassa harjoituksiin ja jalkapallokoulut alueen kentillä. Tunnelma tiivistyy edelleen lähestyttäessä urheilupuiston tekonurmia.

Kaikki pääsevät mukaan!  Ikäluokkamalli  on LePa:n toimintamalli. Emme muodosta perinteisiä korttelijoukkueita ("seuroja seuraan"), vaan jokainen ikäluokka toimii yhtenäisenä isona "jalkapalloperheenä".