LePa

MS Excel -tiedostoLePa vuosikalenteri2019.xlsx (502 kB)
Tässä excel-tiedostossa LePan vuoden 2019 tiedossa olevat päivät. Päivitys 5.2.2019
Linkkejä

Kuva: Moona Parkkinen

Tervetuloa mukaan LePaan - Leppävaaran omaan jalkapalloseuraan!

Leppävaaran Pallo on kasvanut 1980- ja 1990-luvun kyläseurasta yhdeksi merkittävimmäksi espoolaiseksi kasvattajaseuraksi. Vuoden 2017 alussa pelaajia oli seurassamme reilusti yli 1000 alkaen jalkapallokoululaisista (5v) päättyen ikämiehiin (35 v ja vanhemmat).  LePa:ssa harrastavat tasapuolisesti sekä pojat että tytöt.

 

HUOM! Oikealla LePan 2019 vuosikalenteri päätapahtumien oalta ikäluokkatoiminnan tueksi.

 

 

LePa on alueen oma jalkapalloseura! LePa:n toiminta on profiloitunut viime vuosina yhä nuorempiin.  Seura panostaa voimakkaasti alle 12-vuotiaiden toimintaan. Valmennustoimintaa johtaa seuran urheilutoiminnanjohtaja yhdessä kahden kokopäivätoimisen valmennuspäällikön kanssa. Seuran johtokunta vastaa toiminnan ohjauksesta.

Harrastus lähellä kotia! Leppävaaran urheilupuisto ja lähialueen kentät tarjoavat toiminnallemme hyvät olosuhteet ja LePa on mukana kehittämässä niitä edelleen paremmiksi.

Vihreä väri valloittaa Leppävaaran! Leppävaaran Pallo näkyy voimakkaasti alueen katukuvassa: tytöt ja pojat kulkemassa harjoituksiin ja jalkapallokoulut alueen kentillä. Tunnelma tiivistyy edelleen lähestyttäessä urheilupuiston tekonurmia.

OIKEALLA LEPAN SEURA JA HARJOITUSKULTTUURIIN OHJAAVAT DIAT, JOIDEN POHJALTA SEURASSA ON TOIMITTU VUODEN 2016 ALUSTA LÄHTIEN.

Kaikki pääsevät mukaan!  Ikäluokkamalli  on LePa:n toimintamalli. Emme muodosta perinteisiä korttelijoukkueita ("seuroja seuraan"), vaan jokainen ikäluokka toimii yhtenäisenä isona "jalkapalloperheenä".