LePa

Linkkejä

Kuva: Moona Parkkinen

Tervetuloa mukaan LePaan - Leppävaaran omaan jalkapalloseuraan!

LePa on alueen oma jalkapalloseura. Leppävaaran Pallo on kasvanut 1980- ja 1990-luvun kyläseurasta yhdeksi merkittävimmäksi espoolaiseksi kasvattajaseuraksi. Vuoden 2020 alussa pelaajia oli seurassamme reilusti yli 1000 alkaen jalkapallokoululaisista (5v) päättyen ikämiehiin (35 v ja vanhemmat). LePa:ssa harrastavat tasapuolisesti sekä pojat että tytöt.

LePa:n toiminta on profiloitunut viime vuosina yhä nuorempiin. Seura panostaa voimakkaasti alle 12-vuotiaiden toimintaan. Valmennustoimintaa johtaa seuran urheilutoiminnanjohtaja yhdessä kolmen kokopäivätoimisen valmennuspäällikön kanssa. Seuran johtokunta vastaa toiminnan ohjauksesta.

Harrastus lähellä kotia! Leppävaaran urheilupuisto ja lähialueen kentät tarjoavat toiminnallemme hyvät olosuhteet ja LePa on mukana kehittämässä niitä edelleen paremmiksi.

Vihreä väri valloittaa Leppävaaran! Leppävaaran Pallo näkyy voimakkaasti alueen katukuvassa: tytöt ja pojat kulkemassa harjoituksiin ja jalkapallokoulut alueen kentillä. Tunnelma tiivistyy edelleen lähestyttäessä urheilupuiston tekonurmia.

OIKEALLA LEPAN SEURA JA HARJOITUSKULTTUURIIN OHJAAVAT DIAT, JOIDEN POHJALTA SEURASSA ON TOIMITTU VUODEN 2016 ALUSTA LÄHTIEN.

Kaikki pääsevät mukaan! Ikäluokkamalli  on LePa:n toimintamalli. Emme muodosta perinteisiä korttelijoukkueita ("seuroja seuraan"), vaan jokainen ikäluokka toimii yhtenäisenä isona "jalkapalloperheenä".