Valmentajille

Valmennuspäällikkö POJAT U5-U10 Anton Väliheikki

puh. 040 502 9790, anton(a)leppavaaranpallo.com

Vastaa LePan U5-U10 valmennuksesta ja valmennuslinjauksen toteuttamisesta.

Valmennuspäällikkö TYTÖT U6-U12 Timo Rönkkö

puh. 050 514 2655, timo.ronkko(a)leppavaaranpallo.com

Vastaa LePan U6-U12 valmennuksesta ja valmennuslinjauksen toteuttamisesta

Valmennuspäällikkö POJAT U11-U17 Otto Oja

puh. 050 325 5760, otto.oja(a)leppavaaranpallo.com

Vastaa LePan U11-U17 valmennuksesta ja valmennuslinjauksen toteuttamisesta.

Hyviä treenejä, kehittyviä pelaajia ja nautinnollista valmentamista! Ikäluokkien/joukkueiden valmennuksesta vastaavat aluksi lasten vanhemmat. Myöhemmin  joukkueiden valmennuksesta vastaavat siihen kouluttautuneet henkilöt.

Valmennustoiminta tapahtuu Palloliiton ohjeistaman ja kouluttaman linjan mukaisesti. Ikäluokan (myöhemmin joukkueen) valmennuksesta vastaavat vastuuvalmentaja ja ohjaajat/valmentajat sekä seuran maalivahtivalmentajat. Ikäluokan yhteistoiminta ja ohjaus tapahtuu keskinäisissä tapaamisissa, harjoituksissa ja otteluissa. 

Seuran valmennuspäälliköt vastaavat valmentajakerhon kokoonkutsumisesta muutaman kerran vuodessa. Seuran näkökulmasta valmennuksen kehittäminen ja valmentajien kehittyminen ovat toiminnan laadun kulmakiviä. Ohjaajia ja valmentajia kannustetaankin osallistumaan piirin ja liiton järjestämille kursseille aina ohjattavan ikäluokan vaatiman tason mukaisesti. Seura korvaa pääsääntöisesti aina C-tasolle asti. Koulutukset järjestetään nykyään prosessina piirin ja seurakouluttajien toimesta.