Tule mukaan

Leppävaaran Pallossa voi pelata kaikki vauvasta vaariin!

Perhefutiksessa perheen pienimmät pääsevät liikkumaan monipuolisesti yhdessä vanhemman kanssa.

Jalkapallokoulu tarjoaa 5-vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden aloittaa jalkapalloon tutustumisen. Myös vanhemmat lapset voivat aloittaa jalkapallokoulussa tai siirtyä suoraan oman ikäluokkansa harjoituksiin. Mukaan voi tulla koska tahansa.

Ikäluokkien harjoituksissa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kahden viikon ajan ja päättää sen jälkeen haluatko liittyä mukaan? Alkuun pääset ottamalla yhteyttä oman ikäluokkasi yhteyshenkilöön.

Aikuisille on tarjolla useita eritasoisia joukkueita miehissä ja naisissa sekä oma jalkapallokoulu ja kävelyfutista.

Mitä harrastaminen maksaa?

Ikäluokkajoukkueiden kustannukset muodostuvat pääasiassa valmennuksesta, harjoitusvuoroista, pelitoiminnasta ja seuran hallinnosta. Kustannuksien kattamiseksi peritään seuran vuosittainen jäsenmaksu ja joukkueet perivät omaa toimintamaksua sekä harjoittavat varainhankintaa.

Seuran jäsenmaksulla ikäluokat saavat seuran palvelut, toiminnanjohtajan ja valmennuspäälliköiden tuen, ja joukkueiden toimihenkilöiden ja oto-valmentajien koulutukset. Lisäksi jäsenmaksuun kuuluu myös sarjaotteluista koituvat kustannukset. Pelaajien maksaman jäsenmaksun ohella näitä yleiskustannuksia katetaan merkittäviltä osin muista seuran palveluista (esim. leirit ja kerhot) ja yhteistyökumppaneilta saatavilla tuloilla.
Toimintavuonna 2024 LePan jäsenmaksu on 160 euroa (1.6. jälkeen aloittavalta 80 euroa).

Joukkueiden toimintamaksuilla katetaan pääosa joukkueen toiminnasta. Merkittävimmät kulut tulevat valmennuksesta, jota LePassa hoitavat päätoimiset valmentajat, ja laadukkaissa olosuhteissa tapahtuvasta harjoittelusta. Näiden lisäksi toimintamaksulla katetaan pelitoiminta ja muut juoksevat kulut.

Toimintamaksut vaihtelevat noin 50 eurosta reiluun 100 euroon kuussa. 

Pelaajat tarvitsevat lisäksi lisenssin ja vakuutuksen.

Harrastamisen kustannuksiin voi saada myös tukea LePan tukirahastosta.