Varusteohje

Stadium – Leppävaaran Pallon yhteistyökumppani varustehankinnoissa!

Stadium ja Leppävaaran Pallo tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa! Stadium on seuran virallinen varustetoimittaja ja Adidas on virallinen varustemerkki.

Stadium Team Sales toiminnan kautta on seuralla mahdollisuus tehdä seura- ja joukkuetilauksia helposti ja vaivattomasti ja samalla kerätä bonusta seuran/joukkueiden tulevia varustehankintoja varten.

Alla on lyhyt kuvaus Stadium Team Sales toimintatavasta. Toimintatapojen noudattaminen edesauttaa tilauksientekemistä, nopeutta ja toimitusvarmuutta.

Stadium on tehnyt yhteistyössä LePan kanssa virallisen seuramalliston. Mallisto on esillä LePa:n virallisella varustesivustolla.

Seuran ja Stadiumin suositus on, että tilaukset tehdään mahdollisimman pitkälle keskitetysti ikäluokan varustevastaavan kautta. Team Sales sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa. Sellon Stadiumista löytyy perustarvikkeita kuten sukkia, shortseja ja joukkueen lääkelaukun tarvikkeita mm kylmäpusseja.

Bonusta ostoista
Kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään ja seurata ohjeita jotta voit tehdä valintasi. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Kortiton jäsenyys on myös ilmaista. Rekisteröidy osoitteessa www.stadium.fi/teamsales

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.