Tiedote 7/2021

Uusi hallitus valittu

Seuran syyskokous valitsi LePalle hallituksen seuraavaksi toimintakaudeksi (1.11.-31.10). Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katri Kotinurmi. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin uudelleen Timo Villberg (varapuheenjohtaja), Jussi Vatilo (rahastonhoitaja), Riikka Paulamäki (sihteeri) ja Joel Anio sekä uusina jäseninä Niko Myller, Juha Karvali ja Jaakko Salminen.

Jäsenmaksut

Syyskokouksessa päätettiin myös seuraavan toimintakauden jäsenmaksut. Jäsenmaksut pelaajille ovat:
* Junioripelaajat 155 € (1.6. jälkeen aloittaneille 80 €, 1.9. jälkeen aloittaneille ei maksua)
* Aikuisjoukkueiden pelaajat 80 €

Keväisen sääntömuutoksen myötä ikäluokkien toimihenkilöillä ja pelaajien huoltajilla on mahdollisuus halutessaan liittyä äänioikeutetuiksi jäseniksi ja vaikuttaa seuran päätöksentekoon. Jäsenmaksut uusille jäsenluokille ovat:
* Toimihenkilöjäsenet 10 €
* Huoltajajäsenet 30 €

Kunniajäseniä valittu

Syyskokous päätti kutsua seuran kunniajäseniksi kolme ansioitunutta lepalaista:

Mika Numminen on tehnyt pitkälti yli kymmenen vuoden aktiivisen rupeaman palvellen seuraa vapaaehtoistehtävissä hyvin moninaisissa rooleissa. Hän toimi pitkään seuran sihteerinä ja oli tehtävässä erittäin aktiivinen seuran arkipäivän organisoinnin moottori aikana jolloin seuralla ei vielä ollut päätoimisia työntekijöitä.

Mikko Räsänen toimi pitkään seuran puheenjohtajana. Tuona aikana palkattiin seuraan ensimmäinen työntekijä ja päätoiminen organisaatio vahvistui. Mikon puheenjohtajakaudella päätettiin myös oman hallin rakentamisesta.

Mikko "Rölli" Taivassalo palveli seuraa kymmenen vuoden työrupeaman ajan. Röllin johtajuudessa seura on urheilutoiminnan kyvykkyydessä ja resurssoinnissa kasvanut omassa kategoriassaan yhdeksi Suomen suurseuroista. Röllillä oli myös keskeinen rooli iltapäiväkerhon ja monen muun oheistoiminnan rakentamisessa.

Lisää kunniajäsenistä on tulossa nettisivuille lähiaikoina!

Tilikäytännöt muuttuvat

Kuten rahastonhoitajille ja ikäluokkavastaaville tiedotettiin jo aiemmin niin marraskuun alussa alkava uusi kausi tuo muutoksia tilikäytäntöihin. LePa siirtyy käyttämään vain yhtä pankkitiliä, jolloin joukkueiden omat tilit tulevat poistumaan, ja laskujen maksamiskäytäntö muuttuu. Asiasta on tulossa lisätietoa piakkoin ja järjestämme rahastonhoitajille ja ikäluokkavastaaville etänä perehdytyksen uuteen käytäntöön marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Summary in English

  • New board for the club has been elected.
  • Next season's (Nov 1 - Oct 31) membership fees have been decided.
  • LePa has three new honorary members - Mika Numminen, Mikko Räsänen, Mikko Taivassalo