Tiedote 3/2021

Moi LePa, tässä taas ajankohtaisia asioita:

1) MyClub-muutoksia

MyClub muutti käytäntöjään alkuviikolla ja nyt käyttäjän tietosuojavalinnat estävät myös toimihenkilöitä näkemästä piilotettuja tietoja pääsivulla ja mobiilisovelluksessa. Eli jos käyttäjä ei merkannut nimeään julkiseksi, näkyy vain tyhjä. Toimihenkilöt näkevät edelleen kaikki tiedot hallintapuolella ja myClub Coach -sovelluksessa. Ohjeistakaa pelaajia/vanhempia päivittämään asetuksensa kuntoon. Uudistuksen yhteydessä seura pääsee säätämään sopivat oletukset, joten jatkossa uusilla pelaajilla asetukset pitäisi olla kunnossa ellei hän itse niitä muuta.

2‍) Anna uusi SoMe-vastaava

Seuran sosiaalisen median vastaavaksi on nimetty Anna Salmi. Annalle voi toimittaa kuvia LePan joukkueiden edesottamuksista, vaikkapa turnausmenestyksestä ja hauskasta tapahtumasta, seuran some-tilien kautta julkaistavaksi. Annan tavoittaa osoitteesta anna.salmi@leppavaaranpallo.com.

3) Seuran kevätkokous

Seuran kevätkokous pidetään 20.4. kello 18:30 etänä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat (mm. tilinpäätös ja vastuuvapaus) sekä sääntömuutosehdotus. Ilmoittautumiset puheenjohtaja Kerkko Ruuskaselle (kerkko.ruuskanen@outlook.com).

4) Harjoitusvuorot

Kesän vuorojen suunnittelu on käynnissä ja ensimmäiset versiot ovat henkilökunnalla kommenttikierroksella. Vuorot julkaistaan piakkoin, luultavasti ensi viikolla. Uusien vuorojen on tarkoitus astua voimaan 12. huhtikuuta alkaen. Halli pyritään saamaan alas niin pian kuin mahdollista, mutta aikatauluun vaikuttavat sää ja viranomaismääräykset.

5) UEFA SROI

Palloliitto on pilotoinut jalkapallon yhteiskunnallisen vaikuttavuuden arviointia UEFA:n hankkeessa. SROI-mallinnus (Social Return On Investment) arvioi jalkapalloon sijoitetun pääoman ns. sosiaalisen tuoton vaikuttavuutta paikallisesti. Onnistuneen pilottivaiheen jälkeen hanke laajenee ja Leppävaaran Pallo on yksi seuraavaan vaiheeseen osallistuvista seuroista.

6) Tukikampanja

Viime tiedotteessa mainittu tukikampanja on käynnissä osoitteessa https://tukikampanja.fi/lepa. LePa-tukihupparilla kerätään rahaa omalle joukkueelle tai LePan omaa rahastoa, jolla tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien pelaajia jalkapalloharrastusta. Jokaisesta myydystä hupparista tukikohde saa 11 euroa, joten tätäkin kannattaa markkinoida.

7) Pelaajakysely

Pelaajakyselyyn on tullut kohtalaisesti vastauksia, mutta mitä enemmän niitä saadaan sitä paremmin saadaan arvokasta tietoa seuralle. Muistutelkaa joukkueiden viestiryhmissä kyselystä, jos ette ole vielä niin tehneet.

8) Kesän tapahtumia

LePa järjestää jälleen paljon toimintaa, jota voi markkinoida joukkueiden sisällä:
- Kahdella ensimmäisellä lomaviikolla on yleiset jalkapalloleirit ja jälkimmäisellä myös tytöille suunnattu oma leiri.
- Kahdella ensimmäisellä lomaviikolla on myös monilajileirit, joissa LePa on mukana.
- Perinteinen jalkapallokoulu alkaa huhtikuun lopulla ja lisäksi uusi tytöille suunnattu jalkapallokoulu starttaa myös samaan aikaan
- Seurayhteisön maalivahtileiri on juhannusta edeltävällä viikolla.

--

Summary in English
- MyClub has changed its policies so officials can only see hidden personal information in coach app and management pages.
- Anna Salmi is the new social media responsible. Please contact her if you wish to publish something in club's official channels.
- Club's annual meeting is on April 20 at 18:30 (online).
- Summer's practice times are being planned and will be published shortly
- Support campaing is ongoing
- Club's Player Survey is ongoing, please ask everyone to fill it in by Sunday