Tiedote 2/2021

Moi LePa, tässä ajankohtaisia asioita:

1) Hiihtoloma

Hiihtoloman aikana voi kaikissa asioissa olla yhteydessä toiminnanjohtajaan. Valmennuspäälliköt ja moni seuravalmentajista viettävät ansaittua lomaa.

2) Stadium-mallisto

Kuten jo aiemmin viestittiin, LePan uusittu Stadium-mallisto on julkaistu. Uudessa mallistossa peliasut pysyvät samana, mutta harjoitteluun ja toimihenkilöille tarkoitettu varustus on uusiutunut ja on väriltään musta (johtuen siitä että LePan vihreä poistuu Niken mallistosta). Peliasut ja muutama muu tuote ovat tilattavissa vain varustevastaavan kautta ja kaikki muut saa myös itse tilaten osoitteesta https://www.stadium.fi/seurat/1730929.

Jos Stadiumiin liittyen tulee kysymyksiä niin olkaa yhteydessä Timseen (timo.ronkko@leppavaaranpallo.com).

3) LePa Areena korona-aikana

LePa Areenan koronaohjeistus on voimassa toistaiseksi ja meillä toiminnan järjestäjillä on iso vastuu huolehtia, että noudatamme erityisiä turvallisuusohjeita tarkasti ja saamme toivottavasti nautti hyvistä harjoitteluolosuhteista lähitulevaisuudessakin. Muistutuksena että hiihtolomallakin Areenalla voi olla ainoastaan ohjattua toimintaa eikä omatoimiharjoittelu ole mahdollista.

Areenan päivitetyt vuorot jatkuvat myös maaliskuussa.

LePa Areenan alaslaskun ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta todennäköisesti se tapahtuu huhtikuun alussa. Toivottavasti läpi talven jatkunut hieno talkoohenki jatkuu vielä silloinkin.

4) Tukikampanja

LePa osallistuu monen muun seuran tavoin kansalliseen Support-kampanjaan. LePa-tukihupparin ostamalla tuet jotain joukkuetta tai LePan omaa rahastoa, jolla tuetaan vähävaraisista perheistä tulevien pelaajia jalkapalloharrastusta omassa seurassa. Jokaisesta myydystä hupparista tukikohde saa 11 euroa.

Kun kampanja pian julkistetaan laajemmin, mainostakaa sitä ikäluokissanne. Kampanjasivut löydät täältä: https://tukikampanja.fi/lepa/

Muistuksena että muita LePan fanituotteita on myös myynnissä LePa Shopissa: https://suomenurheilutekstiilit.fi/seurakaupat/lepa

5) Kesän vuorot

Kesävuorojen suunnittelua ei vielä aloitettu, mutta muutoksia aiempiin vuosiin saattaa olla luvassa. TN1 mahdollisesti poistuu käytöstä Kameleontin rakentamisen myötä ja tämä aiheuttaa vuorojen asetteluun haasteita.

6) Valokuvaus

Mikäli koronatilanne sen sallii, joukkueiden valokuvaus tapahtuu 10.5. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tsemppiä kaikille kevään haasteisiin!

Summary in English
- During winter holidays, contact Jari Kujala
- LePa's outfits from Stadium have been updated, see https://www.stadium.fi/seurat/1730929
- Corona restrictions at LePa Arena continue also in March
- LePa joins national Support your team campaign (https://tukikampanja.fi/lepa/). 11 euros for each sold hoodie goes LePa Fund that supports players with financial difficulties
- Summer schedule for trainings have not started. There will be changes as TN1 is no longer available.
- If Corona allows, photoshoot of the teams on May 10