Monilajileiri tuo uudenlaisen leirikokemuksen Leppävaaraan

16.4.2019Espoon kaupungin tukema ja LePan kanssa yhteistyössä järjestetty monilajileiri valtaa Leppävaaran kentät kesäkuun alussa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset leirille:

https://www.leppavaaranpallo.com/lepa/jalkapalloleirit/

 

 

Kesällä 2019 TÄYSIN UUTENA kesäleireinä monilajileirit Leppävaaran urheilupuistossa kuuden eri lajin järjestämänä.

Ilmoittautuminen avattu!

Ilmoittautumaan leireille pääset https://www.ilmari.fi/lepa/

 

Kesäkuun 2019 liikunnalliset monilajileirit Espoonlahdessa ja Leppävaarassa

 

Maanantaina 3.6.2019 käynnistyvät ennennäkemätön liikuntakesä neljällä leiriviikolla, kun espoolaiset seurat järjestävät samanaikaisesti liikunnalliset 6-monilajileirit Espoonlahden urheilupuistossa, Espoonlahdentie 2-4, ja Leppävaaran urheilupuistossa, Veräjäpellonkatu 17.

Lapsia liikuttamassa ovat jalkapallossa Espoon Palloseuran Jalkapallo (Espoonlahti) ja Leppävaaran Pallo (Leppävaara), salibandyssa Esport Oilers (Espoonlahti) ja Western Indians (Leppävaara), pesäpallossa Espoon Pesis, koripallossa Espoo Basket Team (Espoonlahti), miekkailussa Espoon Miekkailijat, yleisurheilussa Espoon Tapiot (Espoonlahti) ja Esbo IF (Leppävaara) ja amerikkalaisessa jalkapallossa Volverines (Leppävaara). Leirin tukijana toimii Espoon liikuntapalvelut.

Lajeina ovat siis jalkapallo, salibandy, pesäpallo, koripallo, miekkailu, yleisurheilu ja amerikkalainen jalkapallo.

 

Ensimmäinen leiriviikko on 3.-7.6. ja toinen 10.-14.6.2019.  Toimintaa on päivittäin klo 9-15, mutta lapset voivat tulla leirien tukikohtina toimiville kokoontumispaikoille jo klo 8.30.

 

Liikuntaleirille ovat tervetulleita kaikki 7-12 -vuotiaat tytöt ja pojat. Mukaan leiriviikolle mahtuu 140 lasta.

 

Leiriviikon ohjelmaan kuuluu monipuolisesti urheilua eri lajien parissa. Sadepäivän sattuessa ohjelmaa on myös sisätiloissa.
Ohjaajina toimivat järjestävien seurojen valmentajat.

 

Leiripäivään kuuluu myös ruokailu puolilta päivin ja välipala iltapäivällä kolmelta, kun harjoitukset kentällä päättyvät.
Kokoontumispaikalla voi hengailla valvotusti kello 16:00:aan asti. Vanhempien tulee siis noutaa lapsensa leiriltä kello puoli viiteen mennessä.

 

Leirin hinta on 95€ / viikko. Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle leirille, Espoonlahteen tai Leppävaaraan. Kaikille leiriviikoille täytyy ilmoittautua erikseen. Leiriviikkojen ohjelmat ovat pääsääntöisesti samat.
Leiriviikon maksu sisältää valmennuksen, vakuutuksen, leiripaidan, lounaat ja välipalat.

 

Lisätietoja:

  • Leppävaaran leirit:  Mikko Taivassalo, mikko.taivassalo(a)leppavaaranpallo.com ja sampsa.suhonen(a)leppavaaranpallo.com

   Ilmoittautumiset leiriviikoille:

   Leppävaaran leirit


     1. Monilajileiri- ENSIMMÄINEN LEIRIVIIKKO 3.6.-7.6.2019
     2. Monilajileiri- TOINEN LEIRIVIIKKO 10.6.-14.6.2019