Varusteet

Pallo

2009-syntyneet juniorit harjoittelevat ja pelaavat omalla koon 4 pallolla. Salivuoroilla harjoitellessa käytämme samaa palloa (tai futsal-palloa).

Kengät

Ulkona harjoitellessa ensimmäisinä kenkinä toimivat parhaiten matalanappulaiset turf-kengät. Harjoittelemme tekonurmikentillä, missä ei tarvita isoja nappuloita. 

Salivuoroilla käytetään vaaleapohjaisia futsal- tai sisäpelikenkiä. Keskeisenä erona näissä on se, että jalkapalloon tehty kenkä kestää yleensä paremmin potkimista.

Säärisuojat

Tarpeelliset sisä- ja ulkopeleissä!

Juomapullo

Oma vesipullo aina mukaan.

Vaatteet

Harjoittelemme LePan vihreissä paidassa, shortseissa ja sukissa, jotka toimivat myös vieraspelipaitana. Peleissä asuna on valkoinen kotijoukkuepaita, vihreät shortsit ja valkoiset sukat.

Varusteiden tilaus / Ordering equipment

Täytä alla oleva lomake tilataksesi pelivarusteita. Voit tilata koti- tai vieraspaidan ja mustan sadetakin. Uudet pelaajat voivat tilata myös paketin, jossa on koti- ja vieraspaita, shortsit ja vihreät ja valkoiset sukat. Muita tuotteita paitsi pelipaitoja voi tilata itse Stadiumin verkkokaupasta (https://www.stadium.fi/seurat/1730929).

Varusteiden kokotaulukko löytyy täältä.

Fill in the form below to order new equipment. You can order home and/or away shirt and black rain jacket. New players can also order a package with both shirts, shorts and pair of green and white socks. Other equipment than match shirts can be order directly from Stadium (https://www.stadium.fi/seurat/1730929).

Size charts for the equipment can be found from here.

Kysymyksiä / Questions: lepa09varusteet@gmail.com

Tilauslomake / Ordering form

Tilaan / I order *