Ohjeita pelaajille

MyClub ja ilmoittautumiset tapahtumiin

Joukkue harjoittelee palkatun vastuuvalmentajan Lassen johdolla. Lisäksi joukkueessa on muutama vapaaehtoista vanhempaa valmentajina. Joukkueen tapahtumiin ilmoittaudutaan MyClub -palvelussa. Harjoituksiin ilmoittaudutaan viimeistään edellisen päivän iltaan mennessä ja peleihin viimeistään viikkoa ennen. Yllättävistä esteistä tämän jälkeen ilmoitetaan vastuuvalmentajalle esimerkiksi tekstiviestillä.

Ikäluokkavastaava liittää pelaajan MyClubiin viimeistään kokeiluajan loppuessa. Huoltajaa pyydetään täydentämään tämän jälkeen mahdollisimman pian lapsen tiedot (myös henkilötunnus), jotta vakuutus saadaan otettua ja laskutus ajan tasalle. On erittäin tärkeää, että pelaaja ilmoitetaan tapahtumiin läsnä- tai poissaolevaksi, jotta valmentajat osaavat suunnitella harjoitustapahtuman ja huolehtia, että peleissä on riittävästi pelaajia mukana. 

Pelisäännöt

Harjoituksiin ja peleihin saavutaan aina ajallaan. Mikäli saapuu kuitenkin myöhässä, ohjataan lapsi ilmoittautumaan vastuuvalmentajalle saapuessa ja odottamaan kentän laidalla rauhassa lupaa harjoitukseen osallistumiseen (jottei ohjausaikaa mene ohjeiden toistamiseen montaa kertaa).

Vaatteet ja varusteet 

Harjoituksissa käytetään vihreää lyhythihaista harjoituspaitaa. Paitojen selkään painetaan pelaajan etunimi ja sama pelinumero kuin valkoisessa pelipaidassa (lista tällä hetkellä käytössä olevista pelinumeroista saat ottamalla yhteyttä ikäluokkavastaavaan. Vihreä paita toimii myös vieraspelipaitana, joten se pitää ottaa aina peleihin mukaan. Tällä hetkellä valkoisissa pelipaidoissa ei vielä ole nimiä, ja sen tilauksen hoitaa myös varustevastaava. 

Joukkueen virallisen peliasun muodostavat valkoinen, lyhythihainen pelipaita, vihreät sortsit ja valkoiset sukat.

Varustevastaavan kautta hankitaan peli- ja treenipaita. Loput varusteet ostetaan itse. 

Lisäksi pelaaja tarvitsee

  • oman pallon (koko 3)
  • säärisuojat
  • jalkapallokengät (tekonurmelle tarkoitettu malli toimii hyvin ainoana kenkänä)
  • oman vesipullon

Vetisissä ja kylmissä sääolosuhteissa voi käyttää lämpimämpää varustetta tarpeen mukaan, esimerkiksi pitkiksiä shortsien alla. Tarvittaessa päähineeksi  sopii parhaiten lipaton hattu tai huivi.

Varustetilaukset

Vihreä treenipaita ja valkoinen pelipaita hankitaan  joukkueen oman varustevastaavan kautta. Vihreät ja valkoiset shortsit ja sukat saa jokainen ostaa itse. Tietenkin nappikset, säärisuojat ja pallon jokainen hommaa itse. 

LePan seuramallisto  https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1449558

Kustannukset 

Kuluista suurin osa muodostuu halli/kenttä- ja turnausmaksuista. Tulopuoli muodostuu tällä hetkellä lähinnä vanhemmilta kerättävistä joukkueen toimintamaksuista.

LePa T12/T13-joukkueen kuukausimaksu on vuonna 2020 kesäkaudella 40€/kk. Talvikaudella 50€/kk. Kuukausimaksu laskutetaan yhden - kahden kuukauden välein MyClubin kautta. Mikäli olet sallinut tiedotteet laskuista sähköpostiisi MyClubissa, saat uudesta laskun saapumisesta sähköposti-ilmoituksen. Joskus keräämme lisämaksuja esimerkiksi pelilisenssien tai vakuutusten kattamiseksi. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää maksuista tai maksuaikataulusta, olethan yhteydessä rahastonhoitajaan.

Tämän lisäksi tulee seuran jäsenmaksu 155 € vuoden alusta (puolikas jäsenmaksu elokuussa tai sen jälkeen aloittavilta).

Vuosikalenteri

Joukkueen kausi alkaa lokakuussa. Talven (huhtikuun puoliväliin) harjoittelemme LePa Areenan tekonurmella tai sisätiloissa pari kerta viikossa. Harjoitusajat ja -paikat tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

Ulkopelikausi käynnistyy huhtikuun puolivälissä jatkuen syyskuun loppuun. Ulkona harjoittelemme Leppävaaran Urheilupuiston tekonurmilla. Ulkopelikaudella osallistumme Espoon liigaan sekä joihinkin turnauksiin. 

Syksyllä ja keväällä järjestetään vanhempainillat yhteisten asioiden käsittelyyn. Tämän lisäksi osallistumme seuran talkootoimintaan sen eri muodoissa (LePa Areenan purku/nosto) 

Koska toimimme vapaaehtoisvoimin, tarvitsemme jokaisen vanhemman panosta toiminnassa! Ole rohkeasti yhteydessä Sailaan, joka voi kertoa lisää.