P03 sunnuntaina saattamassa FC Espoota

11.6.2010

Kaksi hyvin erilaisen alkukauden pelannutta nousijajoukkuetta, FC Espoo ja Mikkelin Palloilijat, kohtaa sunnuntaina Espoon kotistadionilla Leppävaarassa.

Kotijoukkue on aloittanut kauden vahvasti ja ennen viikonlopun kierrosta Espoo on sarjataulukossa kolmantena. Mikkelin sarja-avaus on ollut vaisumpi; joukkue on saalistanut tähän mennessä vain yhden voiton ja yhden tasurin ja sijoitus on sarjataulukon häntäpäässä.

MP:n valmentajana on veikkausliigassa pelannut Juuso Kangaskorpi, joka on ainakin alkukaudesta  toiminut joukkueen tukena myös kentällä. Lisäksi keskikentältä löytyy Eetu Muinonen, joka pelasi ammattilaisena viime kaudella Belgiassa. Veikkausliigakokemusta on myös mm. Janne Reinikaisella. Toisaalta joukkueessa on myös nuoria ja vielä kokemattomia pelaajia, kuten FC Espoonkin ringissä.

- Ennakkoon joukkueiden pelaajamateriaalit ovat tasavahvat. Meillä peli on kauden alussa loksahtanut nopeammin urilleen. On vain ajan kysymys, missä vaiheessa mikkeliläisten pelin palaset asettuvat kohdalleen. Me tietysti toivomme, että tuo hetki ei olisi vielä sunnuntaina, espoolaisten valmentaja Rami Luomanpää miettii.

- Edellisessä kotipelissä toista nousijajoukkuetta eli OPS-jp:tä vastaan esityksemme oli hengetön. Nyt kotiyleisö näkee energisemmän FC Espoon, Luomanpää lupaa.

Saattajina ottelussa toimivat Leppävaaran Pallon 2003-syntyneet pojat ja pallopoikina FC Kasiysin juniorit.

FC Espoo – MP 13.6.2010 klo 19.00 Leppävaaran Stadion

Liput 10/5 €, kausikortti 70/35€, kannattajakausikortti 100 € (sis. kahvin joka ottelussa)