Sunnuntaina FCE-Jippo 18.30

12.8.2010

Sunnuntaina stadionilla kirmaa myös runsaasti LePan värejä: Pallopoikina toimivat P99 ryhmä ja pelaajien saattajina nähdään nuorimpia tyttöryhmiämme, T03-04 ryhmä. Tervetuloa katsomoon!

JIPPO vieraaksi Espooseen

Joensuulaiset pääsevät tutustumaan uuteen pelipaikkakuntaan, kun he saapuvat FC Espoon vieraaksi sunnuntaina Leppävaaran Stadionille. Joukkueiden edellisen kohtaamisen Joensuussa JIPPO vei nimiinsä maalein 2-1.

Tulevaan otteluun kotijoukkue lähtee ennakkosuosikkina, onhan se sarjataulukossa 6 pistettä vierailijoita edellä. FC Espoo on viime aikoina saanut uudelleen kiinni hyvästä pelitemposta muutaman hieman vaisumman pelin jälkeen. Viime kierroksella tuli tasuri sarjajohtaja RoPSia vastaan ja edellisellä kierroksella kaatui paikalliskamppailussa PK-35. Espoolaisista ottelusta sivussa on pelikiellossa oleva Fredrik Vikström sekä kahden pelin ajaksi KäPaan lainatut Ilkka Kallonen ja Sixten Björkstrand. Lisäksi hyökkääjä Faton Seferin toipuminen pelikuntoon on epävarmaa.

JIPPO hävisi edellisen ottelunsa PoPalle, mutta voitti sitä ennen vieraissa sarjajumbo MP:n. Vierasjoukkue lähtee tulevaan peliin ilman neljää runkopelaajaansa: Tuomas Korpela, Hans Ekroos ja Ville Starndman ovat pelikiellossa ja Immo Eronen loukkaantuneena. Lisäksi joukkueen päävalmentaja Mark Dziadulewicz on toimitsijakiellossa.

- Viime viikolla kohdattiin kolme sarjan kärkijoukkuetta, ja otteluista kerättiin 4 pistettä. Pisteitäkin enemmän ilahdutti se, että kahdessa viimeisessä pelissä löydettiin se kateissa ollut punainen lanka. Tällä hetkellä joukkueesta huokuu hyvä itseluottamus. Koska edellinen kohtaaminen hävittiin vieraissa, uskon, että meillä on erittäin nälkäinen joukkue sunnuntaina, FC Espoon vastuuvalmentaja Rami Luomanpää ennakoi.

FC Espoo – JIPPO su 15.8. klo 18.30 Leppävaaran Stadionilla

Liput 10/ 5 € portilta ennen ottelua.