LePa leireili viime viikonloppuna

19.3.2014


6.seuraleiri kokosi Pajulahteen yli 200 junioria

LePa:n seuraleiri menneenä viikonloppuna kokosi ikäluokista 2000-2006 valmentajat, pelaajat ja seuran toimihenkilöt yhteen. Osallistujia oli kaiken kaikkiaan 224. Matka Pajulahteen taittui viidellä linja-autolla.

Leirin valmennuksellisena tavoitteena oli aloittaa uuden valmennuslinjan jalkautus. Tavoitteeseen päästiinkin mukavasti. Fortum Tutor Tero Turusen sunnuntaiset demotreenit eri ikäluokille herättivät varmasti ajatuksia ja antoivat konkretiaa valmentajille. Lauantai-iltana YJ2002-joukkueen pojat pääsivät valmentajakerhon malliryhmäksi. Leirillä myös mukana ollut FC Kasiysin valmennuspäällikkö ja YJ2002-joukkueen valmentaja Markus Lahtinen totesikin, että kamerat pitää saada paikalle aina: poikien esiintyminen malliharjoituksissa oli erinomainen.

"Parasta leirillä oli kuitenkin yleisesti ottaen seuramme hienojen valmentajien aktiivisuus, halu oppia ja yleinen ilmapiiri toiminnassa - niin kentällä kuin saunan lauteillakin. Mennyt viikonloppu varmasti yhdisti taas LePalaista valmennusajattelua pykälän verran eteenpäin" kiteytti LePa:n valmennuspäällikkö Mikko Taivassalo sunnuntai-iltana leirin päätyttyä.