Heinäkuun vapaaehtoinen: Eva Tois

24.8.2021Lepan heinäkuun vapaaehtoisena palkitaan Eva Tois. Eva on toiminut P2010 Haaste-joukkueen rahastonhoitajana reilut 2 vuotta. Pojan aloittaessa joukkueessa, oli edellinen rahastonhoitaja juuri lopettanut ja paikka oli avoinna. Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu luonnollisesti laskujen lähettämistä, mutta sen lisäksi Eva on usein ollut järjestämässä buffatoimintaa pelien aikaan LePa Luolalla.

”Minulle tuottaa iloa, että voin omalla työlläni auttaa joukkuetta ja mahdollistaa lasten harrastuksen. En ryhtynyt toimihenkilöksi siksi, että ei ollut muita ehdokkaita. On ilo nähdä, kun pojat saavat pelata ja nauttivat siitä. Minusta on myös kiva keksiä kaikenlaisia pikkujuttuja, joilla joukkuehenkeä voi nostaa, kuten joukkueen syysretki tai pikkujoulut. Antoisinta joukkuetoiminnassa mukana olemisessa on ehdottomasti ympärillä olevat ihmiset,” Eva kertoo. ”On myös ihanaa saada herättää pieni sisäinen kahvilayrittäjä henkiin LePa Luolan buffassa.”

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan lahjakortilla yhteistyössä K-Supermarket Leppävaaran kanssa.

 

Evaa kuukauden vapaaehtoiseksi ehdottaneet kommentoivat näin:

”Huippuammattitaitoinen rahastonhoitaja, jonka rooli todellisuudessa laajempi. Viestintä, retket, laskutus kaikki loistavasti hoidettu. Eva on P10-jengin äiti, kymppipaikan peluri!”

”Eva toimii joukkueemme rahastonhoitajana. Hän tekee myös pyyteettömästi muita asioita ja tiedottaa meitä aktiivisesti. Hän on aina iloinen ja tuo hyvää mieltä koko joukkueelle.”

”Positiivisuus ja hymy, kaikessa mukana, vaatekoordinaattori, leipuri, myyjä, tapahtumien järjestäjä ja organisoija. Kerrassaan mahtava apu koko joukkueelle!”