Kesäkuun vapaaehtoinen: Juha Karvali

8.7.2021LePan kesäkuun vapaaehtoisena palkitaan Juha Karvali. Juha toimii valmentajana P2012 Kilpa-joukkueessa ja T2010-joukkueessa. Lisäksi hän on ollut aktiivisesti mukana aikuisten jalkapallokoulussa useamman vuoden ja toimii joukkueenjohtajana sen pohjalta perustetun LePa Huhkijat höntsäfutisjoukkueessa.

Kentän laidalla oli joka tapauksessa oltava, kun poika oli futiskoulussa, joten menin auttamaan maalien siirtämisessä. Pian sen jälkeen minut pyydettiin mukaan P2012 joukkueeseen valmennushommiin. Valmentaminen on oikein mukavaa puuhaa ja haluan tulevaisuudessa kouluttautua vielä hieman lisää. Toiminnassa mukana olemisessa on kyllä kaikista antoisinta se aika, jonka saa viettää kentällä omien lasten kanssa,” Juha kuvailee.

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan lahjakortilla yhteistyössä K-Supermarket Leppävaaran kanssa.

Juhaa kuukauden vapaaehtoiseksi ehdottaneet kommentoivat näin:

"Juha on erittäin aktiivinen toimija. Hän toimii valmentajana sekä poikien 2012 että tyttöjen 2010 joukkueessa. Hän on lisäksi aikuisten jalkapallokoulun kantava voima ja aloitti juuri Huhkijoissa jojona. Juhalla on paljon kehitysideoita ja tarmokkuutta niiden läpivientiin. Juha on lisäksi erittäin mukava tyyppi josta myös nuoret tykkäävät."

"Juha on loistava valmentaja ja tekee joukkueen eteen todella paljon. Koronatalvena teki erityisen paljon lumitöitä, jotta pojat pääsivät treenaamaan ulkona."

"Hänestä huokuu rakkaus lajiin! Hän on aina hyvällä tuulella ja huolehtii että lapsilla on kivaa!"