LePaan uusia päätoimisia ja seuravalmentaja

22.9.2020


LePan tavoitteena on aina kehittyä sekä tarjota jokaiselle mahdollisimman hyvä mahdollisuus kilpailla ja harrastaa jalkapalloa, tasosta riippumatta. Näiden uusien työntekijöiden tulon myötä, uskomme menevämme vielä parempaan ja laadukkaampaan suuntaan jokaisella tasolla. Uusina päätoimisina LePan työntekijöinä aloittavat Jussi Ikonen (19.10 alkaen) ja Jean Mushimiyimana (1.11 alkaen) sekä seuravalmentajana Lasse Nikander (19.10 alkaen).

Jussi Ikonen (25v) tulee toimimaan maalivahtivalmentajana ja hänen vastuualueenaan pääasiallisesti kilpapuolen maalivahdit sekä seuran maalivahtitoiminnan kehittyminen. Lisäksi hän toimii myös FC Espoossa nuorimmissa ikäluokissa. Jussilla on useamman vuoden kokemus PPJ:stä ja hän on käynyt maalivahtien UEFA C – koulutuksen.

Jean Mushimiyimana (26v) liittyy LePaan HJK:n organisaatiosta, jossa on työskennellyt kuluvan vuoden. Sitä ennen Jeanilla on pitkä ja vahva kokemus Porvoon suunnalta FC Futurasta. Siellä hän työskenteli yli 10 vuoden ajan eri valmennus tehtävissä ja viimeiset kolme vuotta nappulapäällikkönä. ”On hienoa päästä kasvavaan ja innostavaan työyhteisöympäristöön. LePan ja FC Espoon seurayhteistyön avulla pääsen toimiaan minulle tärkeissä asioissa- ruohonjuuritasolla kuin myös kilpajalkapallotasolla. Uskon, että voin tuoda molempiin ikävaiheisiin pelaajakehitykseen lisäarvoa.” Jean tulee toimimaan LePassa P2014 vastuuvalmentajana, P2013 valmentajana ja P2011 Haaste apuvalmentajana. Lisäksi hän toimii vastuuvalmentajana FC Espoon B-tytöt sekä LePan pitämässä iltapäiväkerhossa. Valmentajakoulutukseltaan Jean on suorittanut UEFA B:n.

Lasse Nikander (41v) liittyy LePaan seuravalmentajaksi PPJ:stä. Lassella on yli 20 vuoden vankka kokemus valmennuksesta eri joukkueissa ja seuroissa mm. HJK Malmi, STPS ja PPJ. Kokemusta löytyy niin tyttöjen kuin poikien joukkueista. Lasse tulee toimimaan vastuuvalmentajana T2012-13 ja P2012 Haaste joukkueissa sekä valmentajana P2009 ikäluokassa. Koulutustasoltaan Lasse on suorittanut UEFA C:n ja C+ koulutukset.

Toivotamme kaikki herrat tervetulleiksi LePaan kehittämään yhdessä pelaajiamme sekä seuraamme.