Rami palkittu Eteläisen alueen vuoden 2022 lasten valmentajana

13.2.2023

Leppävaaran Pallon valmentaja Rami Mäkelä on palkittu Eteläisen alueen vuoden 2022 lasten valmentajana. Laadukkaan valmentamisen lisäksi valintaan vaikutti erityisesti Ramin kyky pitää itsensä helposti lähestyttävänä valmentajana, ja samanaikaisesti luoda joukkueisiin laadukasta toimintakulttuuria ja vaatimustasoa.

Rami aloitti valmentamisen LePassa syksyllä 2019. Rami on valmentanut seurassa muun muassa 2010-syntyneiden poikien kilpajoukkuetta, jonka kanssa matka on menestyksekkäästi jatkunut FC Espoossa. Kaudella 2023 Rami toimii viime vuoden tapaan P2013 Kilvan ja P2015:n vastuuvalmentajana.

- Rami on seurassamme erittäin arvostettu ja pidetty valmentaja. Hän on myös tuonut erittäin paljon uusia ideoita seuratoiminnan kehittämiseen. Olemme erittäin ylpeitä Ramin saamasta, täysin ansaitusta huomiosta, Leppävaaran Pallon toiminnanjohtaja Jari Kujala sanoo.

- Omakohtaisestikin voin sanoa, että Ramin vahvuus valmentajana on se, että hän kehittää koko ryhmää, eikä keskity kapeasti vain kärkeen. Ramin tapa valmentaa ja luoda positiivista toimintakulttuuria on se, mitä itse toivoisin seuratoiminnassa vahvistettavan ja edistettävän. Voin sanoa, että olen ylpeä siitä, että Rami kantaa seuran värejä ja että LePa yhdistetään tähän valmennuskulttuuriin, jota Rami työssään toteuttaa, kiittelee seuran puheenjohtaja Katri Kotinurmi.

Onnea Rami ja toivottavasti saamme nauttia valmentamisestasi vielä pitkään!

Palloliiton uutinen:
https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/etelaisen-alueen-jalkapallokauden-2022-ansioituneita-palkittiin-seurojen-aanessa/