Leppävaaran Pallo hakee lisää naisia jalkapalloharrastuksen pariin

29.9.2022

Leppävaaran Pallo eli tuttavallisemmin LePa toimii Suur-Leppävaaran alueella ja tarjoaa jalkapalloharrastusta niin lapsille kuin aikuisille. Etsimme nyt lisää pelaajia kahteen eri aikuisten naisten futisryhmään. Harjoitukset pidetään talvikautena kuplahallissa LePa Areenalla (Veräjävahdinraitti 2), joka sijaitsee Leppävaaran urheilukeskuksessa hyvien yhteyksien äärellä.

Naisten jalkapallokoulu maanantaisin

Tule oppimaan kuningaslajin salat ja kohentamaan kuntoasi mukavassa seurassa! Suosittu naisten jalkapallokoulu jatkaa toimintaansa talvikaudella LePa Areenalla maanantaisin klo 20-21. Ei haittaa, vaikka et olisi aikaisemmin nähnyt jalkapalloa, täällä opit kesyttämään sen. Valmentajina toimivat seuran naisjoukkueen pelaajat. Talvikausi alkaa maanantaina 24.10 ja kestää jouluun asti. Hinta on 80 euroa (9 ohjattua harjoitusta). Mukaan voi tulla kokeilemaan 1-2 kertaa maksutta. Toiminta jatkuu joulun jälkeen kevätkaudella. Ota mukaan oma pallo, pelikengät, juomapullo ja liikunnalliset vaatteet. Säärisuojia suositellaan myös. 

Ilmoittautuminen jalkapallokouluun.

Lisätiedot lepakot@lepa.fi tai Mari Flink, p. 0407150440.

Naisten jalkapallojoukkue LePakot maanantaisin ja tiistaisin

Leppävaaran Pallon aikuisten naisten joukkue LePakot etsii aiemmalla, vaikka vähäisemmälläkin pelikokemuksella varustettuja naisfutareita. Treenaamme Leppävaarassa maanantaisin ja tiistaisin klo 20-21 Lepa Areenalla ja kesällä pelaamme harrastesarjaa. Vaikka otamme matsit tosissamme, homma ei ole totista, vaan tarkoitus on pitää hauskaa aikuisten harrastejalkapallon merkeissä. Lepakoista löytyy ikähaitaria nuoremmista kokeneisiin eli mukaan voi tulla kaikenikäisiä, joilla on jo tuntumaa palloon. Talvikautemme käynnistyy tiistaina 25.10.  Mukaan voi tulla kokeilemaan maksutta kahden viikon ajan. Lepakoissa harrastaminen ei ole kuitenkaan kallista: vuosimaksumme on 200 euroa eli alle 20 euroa kuussa.

Ilmoittautuminen ja yhteydenotot: lepakot@lepa.fi ja Jonna Falck, p. 050 4584230.

Naisten edustusjoukkueeseen?

LePalla on tavoitteena myös naisten edustusjoukkueen perustaminen. Jos olet jalkapallotaustan omaava ja kiinnostunut pelaamaan divaritason naisten joukkueessa Suur-Leppävaaran alueella, ota yhteys LePan tyttöjen valmennuspäällikköön, Timo Rönkköön timo.ronkko@leppavaaranpallo.com