Esittelyssä seuran hallitus

16.1.2024

Seuratoiminnan yhtenä kulmakivenä ovat joukkueissa toimivat vapaaehtoiset. Heidän lisäksi äärimmäisen olennaista vapaaehtoistoimintaa tekee seuran hallitus, usein joukkueissa työskentelyn ohessa. Hallituksen tehtäviin kuuluu muun muassa yhdistysten toiminnan johtaminen, ohjaaminen ja valvonta, seuran strategian laatiminen ja päätöksenteko sitä noudattaen, ja työntekijöiden palkkaus toiminnanjohtajan esityksien pohjalta.

Tutustu alla tämän kauden hallituksen jäseniin.

Katri Kotinurmi
Puheenjohtaja, vastuualue strategia
4. kausi hallituksessa

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Katrilla on menossa kolmas vuosi seuran puheenjohtajana. Katri tuli mukaan seuran toimintaan 2015, jonka jälkeen hän on toiminut muun muassa P2010 Kilpa -joukkueen joukkueenjohtajana. Nykyään hän puheenjohtajuuden ohella pelailee naisten jalkapallokoulussa ja kannustaa kentän laidalla. Katri on toiminut aktiivisesti myös koripallon parissa Leppävaaran Pyrinnössä.

Niko Myller
Varapuheenjohtaja, vastuualue olosuhteet
3. kausi hallituksessa
Leppävaaran Jalkapallohalli Oy:n hallituksen jäsen

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vuodesta 2019 lähtien LePassa vaikuttanut Niko on hallituksessa erityisesti olosuhteiden kehittämiseen, LePa Areenaan ja seuran strategiaan liittyvissä asioissa. Niko toimii hallituksen ohella valmentajana P2012 Haasteessa ja P2015 Harrasteessa. Seura-aktiivin kiireiden lomassa hän pelailee aktiivisesti LePa Huhkijoissa.

Timo Villberg
Sihteeri, vastuualue urheilutoiminta
8. kausi hallituksessa

Hallituksen pitkäaikaisin jäsen Timo tuli seuraan jo 2007 ja on ollut hallituksessa vuodesta 2015. Timolla on pitkä tausta valmentamisesta. Hän valmentanut sekä 2000- että 2006-syntyneitä tyttöjä ensin LePassa ja sitten FC Espoossa. Lisäksi Timo on toiminut FC Espoon naisten joukkueen valmentajana. Nykyisin Timo on oto-valmentajana P2012 Haasteessa. 

Jussi Vatilo
Rahastonhoitaja, vastuualueet talous, MyClub, nettisivut
5. kausi hallituksessa

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Jussi on hallituksen ohella toiminut seurassa monenlaisissa rooleissa siitä asti kun vanhin lapsista aloitti LePassa lähes kymmenen vuotta sitten - vastuuvalmentajana, valmentajana ja joukkueenjohtajana T2011- ja P2009-ikäluokissa. Rakkaus lajiin syttyi jo lapsena ja peliura jatkuu edelleen LePan ja Gnistanin ikämiesjoukkueissa sekä jalkapallossa että futsalissa.

Juha Karvali
Jäsen, vastuualue varainhankinta
3. kausi hallituksessa

Juha on muiden ohella monessa mukana. Hän toimii valmentajana P2012 Kilpa- ja T2010-joukkueissa. Juha oli mukana perustamassa LePaan uutta harrastejoukkuetta Huhkijoita 2021 ja pelaamisen ohella toimii sen joukkueenjohtajana. Huhkijat on kasvanut vauhdilla muutamassa vuodessa ja tuonut paljon positiivista näkyvyyttä seuralle.

Juha Stjärnstedt
Jäsen, vastuualue viestintä
2. kausi hallituksessa

Hallituksen uusimpiin jäseniin kuuluvan Juhan vastuulla on erityisesti viestinnän kehittäminen. Vuodesta 2017 mukana ollut Juha on usean vuoden ajan toiminut ja toimii edelleen P2012 Haasteen joukkueenjohtajana. Hän oli myös perustamassa aikuisten jalkapallokoulun jälkeen Huhkijoita, jossa pelaa edelleen.

Saara Huhtanen
Jäsen, vastuualue vapaaehtoistoiminta
2. kausi hallituksessa

Hallituksen toinen tuoreimmista jäsenistä on Saara, jonka tämän vuoden painopisteisiin kuuluu erityisesti vapaaehtoistoiminnan kehittäminen. Hallitustyöskentelyn ohella hän on P2015 Kilvan joukkueenjohtaja ja ennen sitä samassa roolissa koko P2015-ikäluokassa. Lisäksi Saara palloilee naisten jalkapallokoulussa.