LePan joukkueilla hieno Helsinki Cup takana

12.7.2019Kentillä nähtiin upeita otteita LePan valkovihreissä väreissä koko viikon ajan ympäri Helsinkiä sekä Tapiolassa.

 

Tyttöjoukkueista T2011 ja T2010 ryhmät pelasivat omia 5v5 pelejä - saaliina paljon voittoja, tappioitakin ja erinomaista tunnelmaa kentillä!

Tytöt 2009 saalisti sen sijaan yleissarjasta hienosti pronssia, kaatamalla pronssiottelussa PK-35:n 1-0. Onnittelut mitalista koko ikäluokalle!

 

Nuorimmat poikajoukkueet P2012, P2011 ja P2010 pelasivat yhteensä satoja pelejä hyvissä olosuhteissa ympäri Helsinki Cup kenttiä. Allekirjoittaneen mieleen näistä peleistä jäi erityisesti P2012 ottelut kuvankauniissa ja täynnä ihmisiä olevalla Töölönlahden kentällä, sekä P2011 kansainvälinen peli Floraa vastaan Tapiolan tekonurmisametilla. Kummatkin pelit vielä hienosti päättyivät LePan voittoon, vaikkei 5v5-peleissä todentotta pisteet ja voittaminen ole pääasia. Peleistä ja pallosta nauttiminen on, ja sitä riitti!

 

P2009-kilpa ikäluokka ylsi upeaan suoritukseen valmentajien Toni Dagaan ja Pastori Väliheikin johdattelemana, kun joukkue nappasi pronssimitalit hävittyään 3-0 Thaimaalaisryhmälle välierissä. Hieno turnaus koko joukkueelta, matkalla kaatui mm. HJK:n akatemiajoukkue!

 

P2008-ikäluokassa A-finaaleihin raivasi tiensä peräti 3 joukkuetta. Musta ja Sininen Tomi Korhosen isyysvapaalla Nyban, Mikko Korpelaisen ja Antti Tavailan ohjaksissa pelasi upean turnauksen huipentuen mustan ryhmän puolivälieräpaikkaan ja 8:n joukkoon pääsyssä kivenkovassa seurassa. Erik V. Eijdenin vihreä ryhmä voitti myös yhden jatkopelikierroksen jonka jälkeen huippuluokan Venäläisryhmä näytti kaapin paikan ja pysäytti etenemisen. Hienoa työtä ja upeaa meininkiä niin kentällä kuin sen laidoillakin!

 

P2007-ikäluokassa Timi Toivosen komennossa vihreä joukkue pelasi itsensä myös A-finaaleihin ja kaatui hienon peliesityksen jälkeen saappaat jalassa rankkareilla Viikingeille Tapiolan torstai-illassa. P2006 Iiro Ojanlan johdolla meni myös jatkoon, tie nousi kuitenkin pystyyn ensimmäisessä jatkopelissä torstai-aamuna. P2005-ikäluokassa Tuire Simin ohjauksessa ryhmä pelasi myös hienon turnauksen harrastesarjassa.

P2004-ikäluokassa Kimmo Niemen, Juuso Kivirinteen, Ville Lehmuskosken ja koko valmennustiimin hieno työ palkittiin lopulta koko sarjan voitolla, joukkueen kärsiessä turnauksessa vain yhden tappion. Upea suoritus kerrassaan!

Lisäksi LePasta mukana oli seuran entisistä pelaajista pääosin koostuva Alpha-niminen joukkue, joka lauantaina lopulta vei erittäin jännienvaiheiden jälkeen koko homman kotiin ja toi pytyn Leppävaaraan huikeiden juhlallisuuksien ja kannustuksen jälkeen! Onnea koko porukalle myös entinen LePa 02-juniori Roni Lehmuskosken johdolla!

 

Summasummarum: kaikella tavoin hieno Helsinki Cup viikko on takana ja on ollut suuri ilo seurata LePan joukkueiden toimintaa ja pelejä, tästä on todella mukava jäädä kesälomille! 

Mahtavaa heinäkuun lomaa ja taukoa kaikille LePan joukkueille, toivottaa:

 

Rölli, kesälaitumilla jo