FC Espooseen perustetaan syksyllä 2005-syntyneiden joukkueet

31.5.2016

Kaudelle 2017 perustamme kasvattajaseurojen 2005 -ikäluokan pelaajista kaksi poikajoukkuetta ja kaksi tyttöjoukkuetta FC Espoon lipun alle, jotka tulevat toimimaan omina joukkueinaan. Pelaajamäärä joukkueissa tulee olemaan FC Espoo/1 osalta n. 20+3 mv ja FC Espoo/2  n. 15+3 mv niin pojille kuin tytöillekin. FC Espoo/2 tytöt, on avoin joukkue kaikille kasvattajaseuran T05 -pelaajille.

Pelaajavalinnoista tulee vastaamaan kasvattajaseurojen ikäluokan vastuuvalmentajat ja valmennuspäälliköt yhdessä FC Espoon pelaajakehitysvalmentaja Peter Sammon kanssa. Pelaajavalinnat tullaan julkaisemaan syyskuun alkuun mennessä ja näiden joukkueiden toiminta aloitetaan lokakuun loppupuolella, erillisen ohjelman mukaisesti, joka tiedotetaan vielä tarkemmin sen valmistuttua. Pelaajakehitysleirit Kisakalliossa ovat pojille 28-30.10. ja tytöille 4-6.11.  on jo ohjelmassa.

Heti pelaajavalintojen jälkeen Juha Salmi on vanhempien kanssa muodostamassa joukkueiden organisaatiot.

Joukkueiden valmennuksen suhteen neuvottelut ovat käynnissä ja tavoitteena on julkaista tulevat valmennustiimit vielä ennen kesälomia.

 

 

Joukkueen perustamista koskeviin asioihin olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen.

 

Terveisin

Peter Sampo

Pelaajakehitysvalmentaja

FC Espoo

040-5965066

peter.sampo@fcespoo

www.fcespoo.fi

 

Juha Salmi                                                                          Tommi Laitila

Toimisto-ja hallintopäällikkö                                                                 Valmennusjohtaja

FC Espoo                                                                              FC Espoo

 

jakelu: seurojen valmennuspäälliköt, KasiYsin toiminnanjohtaja Jukka Kivinen ja seurojen kotisivut sekä seurojen ikäluokille