FC Espoo ensimmäiseen Ykkösen kotiotteluunsa

1.5.2010

Nousijajoukkue FC Espoon historian ensimmäinen Ykkösen kotiottelu pelataan keskiviikkona 5.5. Leppävaaran urheilupuistossa. Koska Stadionin nurmi ei vielä ole pelikunnossa, on ottelu siirretty viereiselle tekonurmelle.

Joukkue on odottanut ensimmäistä kotipeliään kuin kuuta nousevaa, ja toiveena on, että espoolaiset jalkapallon ystävät löytävät sankoin joukoin paikalle kannustamaan. Vierasjoukkue FC Hämeenlinna varmistaa kunnon metelin katsomossa tuomalla paikalle bussilastillisen faneja kotipuolesta.

Espoo lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella, napattuaan ensimmäisen sarjapisteensä tasurilla KooTeePee:tä vastaan. Myös Hämeenlinnalla on piste plakkarissa joukkueen pelattua sarja-avauksessa 2-2 tasurin Ykkösen ennakkosuosikkia, PoPaa vastaan.

- Kaksi maalia yhden nousijasuosikin verkkoon on osoitus Hämeenlinnan vaarallisuudesta. Lisäksi ei tiedä etukäteen, mitä apuja FC Lahden Veikkausliigajoukkueesta on käytettävissä, espoolaisten vastuuvalmentaja Rami Luomanpää ennakoi.

FC Hämeenlinnassa pelaa muutamia espoolaisille tuttuja kasvoja. Puolustuksessa häärivä Ilpo Verno haki pelituntumaa  FC Espoossa vakavan onnettomuuden jälkeen kaudella 2006. Vuotta myöhemmin espoolaisjoukkuetta vahvisti FC Hämeenlinnan yhdistetty keskikenttämies-toppari Mikko Kalervo. Lisäksi Kosovolaista syntyperää oleva Arber Istrefi asuu Espoossa ja on FC Espoossa pelaavien Sefereiden (Fidan, Faton ja Valdrin) hyvä ystävä.

- Me osoitimme ensimmäisessä ottelussamme, että olemme oikealla sarjatasolla. FC Hämeenlinnan ei sellaista tarvitse enää todistella, kun takana on jo 11 kautta Ykkösessä ja kolme liigassa. Lähdemme voittamaan jokaista ottelua, niin tätäkin. Pikku loukkaantumisista on toivuttu, ja pääsemme otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, Luomanpää kertoo.

 

FC Espoo - FC Hämeenlinnna 5.5. klo 18.30, Leppävaaran urheilupuisto, tekonurmi

Liput:
aikuiset 10 €
lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 5 €

Kannattajakausikortti 100 euroa/kpl (sisältää ilmaisen kupillisen kahvia joka pelissä!)
Normaali kausikortti 70 euroa/kpl
Erikoiskausikortti - opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 35 euroa/kpl

HUOM! Kausikortteja myydään myös ennen peliä, varaathan käteistä mukaasi.