Iloista tunnelmaa ja peli-iloa LePan kesäleirillä

12.6.2011


LePan perinteinen koululaisten ensimmäisen lomaviikon kesäleiri onnistui yli odotusten. Iloisia ja innokkaita tyttöjä ja poikia oli mukana n. 140 ikäluokista 05 - 98.

Luontoäiti piti koko viikon huolen siitä, että aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja ilman lämpötila oli jo heti aamusta hellelukemissa. Tämä huolestutti järjestäjiä päivittäin, mutta usein muistutetut juomatauot ja päivän puolivälissä stadionin varjoisen ja viileän katsomon puolella huilaaminen auttoivat asiaa. LePan junioripäällikkö ja leirin toiminnasta vastannut Anton Väliheikki kertoo, että "futisleirin järjestelyt ja toimintapahtumat onnistuivat kokonaisuudessaan hyvin vaikka omat haasteensa organisointiin ja siirtymisiin toivat koko viikon jatkunut hurja helle, viereisellä kentällä ja urheilupuiston ympäristössä tehdyt Kivenlahti Rockin järjestelyt sekä ennätysmäinen leiriosallistujamäärä."

" Iso kiitos kuuluu hienoa työtä tehneille leiriohjaajille, jotka  kiitettävästi huolehtivat lasten hyvinvoinnista ja viihtymisestä. Päivät alkoivat aina omien ikäluokkien harjoituksilla, joissa keskityttiin perustaitojen tekemiseen leirille sopivassa tempossa ja tunnelmissa. Ruokailun ja levon jälkeen iltapäivät täyttyivät mm. street soccerin pelaamisella, erilaisilla tarkkuuspotkukilpailuilla ja sovelletuilla peleillä. Pääsivätpä lapset iltapäivisin myös viilentymään ja irroittelemaan stadionin puolelle sadettajien alle vesisuihkuihin, kun vahtimestareilta heltisi lupa juoksennella nurmella."

Kun Anton leirin lopussa kysyi lapsilta "kuka haluaa tulla LePan leirille ensi vuonna", yksikään käsi ei jäänyt alas. Oli mukava nähdä niin paljon tyytyväisiä pelaajanalkuja.