Tomi Korhonen aloittaa työt LePassa 3.10.

19.9.2011


Juniorivalmennuspäällikkön valinta on saatu päätökseen.

Tomi aloittaa työnsä LePassa maanantaina 3.10.2011. Tomi Korhonen on 26-vuotias tällä hetkellä vielä Kokkolassa asuva jalkapallomies henkeen ja vereen. Tomi on toiminut niin kasvattajaseurassaan YPAssa (Ylivieskan Pallo) kuin GBK:ssakin jalkapallokoulujen, iltapäiväkerhojen ja päiväkotifutiksen parissa määräaikaisisissa ja puolipäiväisissä työsuhteissa. GBK:ssa Tomi on toiminut taitokoulurehtorina, ja valmentanut useita eri ikäluokkien joukkueita menestyksellisesti. 

Pian Espoolaistuva Tomi on käynyt lopputyön palautusta vaille Palloliiton Nuorten Valmentajakoulun Nuvk:in, sekä kaikki sitä edeltävät koulutukset luonnollisesti. 

Vastuualueina Tomilla tulee olemaan mm. LePan nuorimpien ikäluokkien 5-8 v. toiminnan tukeminen sekä suunnitelmallisuudesta huolehtiminen. Lisäksi Tomin vastuualueelle kuuluvat koulu- ja päiväkotifutiksen sekä jalkapallokoulun ja aloittavien ikäluokkien toiminta kokonaisuudessaan. Myös Lepan vanhimpien ikäluokan joukkueiden toiminta Cn-ikäluokasta ylöspäin tulevat olemaan Tomin vastuualueena yhdessä koko haaste- ja harrastefutiksen kehittämisen kanssa. Tomi tulee olemaan myös vahvasti mukana LePan taitokoulutoiminnassa kokonaisuudessaan. Monipuolinen työkenttä tulee varmasti saamaan motivoituneen ja osaavan tekijän, jolla on paljon annettavaa Leppävaaran alueen pelaajakehitykselle ja seuratoiminnalle. 

Tomin palkkaukseen LePa sai apua seuratuen kehittämistuella. Tukirahat ovat opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämää seuratoiminnan kehittämistukea. Rahat ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa. Kaikkiaan sata seuraa sai tukea.