LePa P05 hienoon turnausvoittoon Pajulahdessa!

27.1.2014


Upea turnausvoitto Pajulahden turnauksen kilpasarjassa, onnittelut kaikille pelaajille ja taustoille. Alla lisää turnauksen kulusta.

25-26 Tammikuuta pelattiin Pajulahti Cup.

LePa P05 osallistui turnaukseen yhdellä Kilpa joukkueella. Alkusarjassa komeat voitot FC Reippaasta, Hongasta, Maskista sekä Kotkan Nappuloista. Valkeankosken Nappula Liigan joukkue sai niukan 3-2 voiton.
Sunnuntaina laskettiin jo maalieroja kun Honka oli alussa vahvoilla VaNL:ää vastaan, mutta lopussa peli ratkesi Valkeakosken voittoon ja Finaali paikka näytti selvältä kunhan hoidetaan Kotkalaiset. Tasuri tai niukka tappio riittäisi. Kotka kaatui komeasti 8-1 ja alkoi valmistautuminen Finaaliin alkusarjan voittajaa vastaa.
Finaalissa oli draamaa riittävästi kun Valkeakoski meni melko nopeasti 2-0 johtoon. LePan pelaajat sisuuntuivat tästä nostivat pelinsä tasolle johon pystyvät ja melko nopeasti olimme 3-2 johdossa. Siihen kyytiin ei VaNL:n jalka enää riittänyt ja LePa vei pystin Espooseen tuloksella 6-3.
Erinomainen viikonloppu kun tähän päälle tuli vielä Pajulahti Cupin taitokisa voitto LePalle, joten palkintopöytä putsattiin ja tuotiin mukana Leppävaaraan.
 
Joukkeesssa olivat mukana:
Leo Laukka
Alex Ramula
Santeri Rinta-Huumo
Nuutti Miettinen
Iivari Aittokoski
Eelis Roos
Aaro Tiilikainen
Arez Goshnaw
Valmentajana Pasi Laukka
Tsemppari palkinto Eelis Roos