Leppävaaran Pallo järjestää jalkapalloilullisen päiväkotitapahtuman keskiviikkona 21.5.2014

27.3.2014


Leppävaaran päivähoitoalueen päiväkodeille ja esiopetusryhmille. Tapahtuma on päiväkodeille maksuton ja tapahtumapaikka on Leppävaaran urheilupuiston tekonurmi.

Leppävaaran Pallo järjestää jalkapalloilullisen päiväkotitapahtuman keskiviikkona 21.5.2014 Leppävaaran päivähoitoalueen päiväkodeille ja esiopetusryhmille. Tapahtuma on päiväkodeille maksuton ja tapahtumapaikka on Leppävaaran urheilupuiston tekonurmi. 

 

 

Leppävaaran Pallo järjestää jalkapalloilullisen päiväkotitapahtuman Leppävaaran urheilupuistossa keskiviikkona 21.5.2014. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille 4-6 -vuotiaille lapsille ja aamupäivän aikana liikutaan erilaisten futisleikkien parissa ja pelataan paljon jalkapalloa. Leikkien ja pelien ohjaajina toimivat FC Espoon junioripelaajat, joten päiväkotien henkilökunnan tehtäväksi jää lasten mukana leikkiminen ja avustaminen tarpeen mukaan. Toivomme teidän ilmoittavan oletteko halukkaita osallistumaan tapahtumaan.

Tapahtuma on päiväkodeille maksuton. Tapahtumapäivä on siis keskiviikko 21.5.2013.

Pyydämme teitä ilmoittamaan osallistumisestanne ja osallistuvien lasten määrän ja iän perjantaihin 2.5.2013 mennessä, niin tiedämme kuinka monelle lapselle saamme tänä syksynä järjestää ikimuistettavan aamupäivän liikunnan merkeissä.

Jokaiselle päiväkodille jaetaan mukaan jalkapallo tapahtuman jälkeen. 

 

Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla: mikko.taivassalo@leppavaaranpallo.com 

Päiväkoti ja ryhmän nimi:

Ryhmän ikä:

Yhteyshenkilö:

e-mail:

Osallistumme tapahtumaan:

Tällä kertaa emme osallistu: 

Osallistuvien lasten lukumäärä (noin): Pojat: Tytöt:

 

 

 

 

Leppävaaran Pallon päiväkotitapahtuma keskiviikkona 21.5.2014

OHJELMA: Ilmoittautuminen seuran toimihenkilöille Leppävaaran urheilupuiston tekonurmella ennen klo 9.30. 

KLO 9.30 Tapahtuman aloitus

KLO 9.45 Leikit ja pelit aloitetaan

Tapahtuma päättyy n. klo 12.00 tai kun viimeiset ottelut on pelattu. Poistua saa jo aikaisemminkin leikkien ja pelaamisen jälkeen.

Varustus: Lapset tarvitsevat mukaan urheiluun sopivat sään mukaiset ulkovaatteet, juomapullon ja lenkkitossut tai nappulakengät. Pallot ja kaikki muut välineet tulevat seuran puolesta.

Toivomme, että päiväkodit jakavat peliryhmiä jo etukäteen tarhassa. Pelimuoto on 5v5 (= maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa), tytöt ja pojat omissa ryhmissään. Tarvittaessa pelit voidaan pelata toki sekajoukkuein, tytöt ja pojat yhdessä. 

Urheilustadionin pukukopit ovat ryhmien käytettävissä vaatteiden vaihtoa yms. varten.

Tervetuloa viettämään iloista jalkapallo- ja liikuntatapahtumaa kanssamme!

 

Yhteystiedot ja kyselyt:

Mikko Taivassalo / Valmennuspäällikkö  

mikko.taivassalo@leppavaaranpallo.com