Jari Kujala nimitetty Leppävaaran Pallon toiminnanjohtajaksi

29.9.2020

‍Leppävaaran Pallon toiminnanjohtajana aloittaa 8.10. Jari Kujala tehtävässä aiemmin 10 vuotta toimineen Mikko Taivassalon siirryttyä seurayhteisömme sisällä FC Espoon toiminnanjohtajaksi. Jari tuo LePaan vahvaa jalkapallokokemusta yli 20 vuoden ajalta. Hän on toiminut jalkapallon parissa Kouvolan seudulla lukuisissa rooleissa. Jari on ollut mukana myös Palloliiton hankkeissa ja kehitystoiminnassa. Myös seuratoiminnan ulkopuolelta kerätystä työkokemuksesta on varmasti ammennettavaa LePassa.

LePa on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt kohisten. Seuran ytimessä olevan juniorijalkapallon edellytyksiin on satsattu niin valmennuksessa kuin olosuhteissa. LePa on ollut aktiivisesti mukana hyödyntämässä Palloliiton laatujärjestelmää toimintansa kehittämisessä ja arvioinnissa. Ydintoimintaa täydentää ja tukee kasvava tarjonta muita palveluita, joista monia toteutetaan yhteistyökumppaneiden kanssa. Esimerkkeinä voidaan mainita senioreille suunnattu kuntojalkapallo, kuntoutumista tukeva kävelyfutis sekä Veräjäpellon koulussa toimiva iltapäiväkerho. Tärkeimpänä lenkkinä toiminnassa on viidentoista päätoimisen jalkapalloammattilaisen tiimi, joka sai vuosi sitten uudet toimitilat LePa Luolan valmistuttua.

Jarin tehtävänä on yhdessä muun tiimin kanssa jatkaa tätä kehitystyötä ja varmistaa, että LePa on myös jatkossa parhaita ympäristöjä harrastaa futista ja kehittyä jalkapalloilijana. LePa haluaa säilyä suurleppävaaralaisten omana futisseurana, johon on matala kynnys tulla mukaan ja josta löytyy kaikille sopiva pelaajapolku harrastefutaamisesta kovimmalle kilpatasolle. Toivotamme Jarin lämpimästi tervetulleeksi LePa-perheeseen!