Etusivu

Ajankohtaista

Kauden viimeinen kotiottelu, on aika kiittää upeasta kaudesta joukkuetta ja faneja. Lehterit täyteen LePalaisia, Leppävaaralaisia ja jalkapallon ystäviä. On luvassa hieno ottelu hienon yleisön edessä. Uusi tekonurmi klo 15.00!
Tytöt 98-sarjassa Emilia Ukkonen, tytöt 01-sarjassa Eeva Villberg ja pojat 99-sarjassa Markus Kanerva tulivat toiseksi piirinmestaruuskilpailuissa viikonloppuna Laaksolahdessa. Kolmikko lunasti näin oikeuden SM-kilpailuihin marraskuulle Kuopioon. Onnittelut mitalisteille!
LePan miehet taipiuivat putoamiseen lopulta tiukan taistelun jälkeen nelosen lohkossaan. Kiitos joukkueelle kuitenkin hienosta taistelusta. Keskiviikkona klo 20.30-21.30 uusi tn valmentajien pelivuoro.
Leppävaaran uudella tekonurmella. LePan kauden viimeinen ottelu nelosessa, tule kannustamaan joukkue voittoon ja säilymiseen nelosessa!
Vanha tekonurmi ke klo 20.30-21.30, tervetuloa valmentajat!
Tämän viikon 7.-10-10. kisataan Laaksolahdessa piirin taitokisat. LePasta ilmoitettuja merkkisuorittaneita on mukana lähes 70 pelaajaa. Tarkemmat aikataulut löytyvät linkistä. Tiistaina on mahdollisuus harjoitella ratoja klo 15 uudella tekonurmella.
P96/97 joukkue aloittaa harjoittelun ma 1.11. klo 19.30 Laaksolahden hallissa. P94/95 toiminta alkaa ma 1.11. klo 20.00 Leppävaaran uusitn. T97 joukkue aloittaa toiminnan ke 3.11. klo 19 Leppävaara uusitn. T95/96 aloittaa harjoittelun ma 8.11. klo 17-18.30 Leppävaara uusitn.
Avoimet harjoitukset viikoilla 41 ja 42 VKO 41 - 42 FC ESPOO B-JUNIORI JOUKKUEIDEN (v.2011) AVOIMET HARJOITUKSET LEPPÄVAARAN URHEILUPUISTON UUDELLA TEKONURMELLA. MA, KE, TO klo 18:00-19:30, tervetuloa! VKO 41; MA 11.10. KE 13.10. TO 14.10. VKO 42; MA 18.10. KE 20.10. TO 21.10. Valmentajat: Jari Niini 050-5114619 jari.niini@saunalahti.fi Jouni Peltola 040-5688444 jouni.peltola@elisanet.fi
Suur-Leppävaaran alueella toimiva yli 700 harrastajan aktiivinen LePa on uusin Taitokoulustatuksen saanut seura. Lasten jalkapallotoiminnan laadun kehittämiseksi käynnistetty uusi seuratason toimintamuoto on toiminnassa jo 80 Taitokouluseurassa.
Viikonlopun taitokisoissa niin pojissa kuin tytöissäkin tehtiin uudet osallistujaennätykset, kuten pitikin. Yhteensä osallistujia oli 196, joista 81 tyttöjä. Tulokset sähköpostitetaan torstain aikana.
Tyttöjen ja poikien C sekä Cn karsinta-ajat sekä valmentajat
Torstaina klo 15.00-16.30 uudella tekonurmella, taitokisaratojen harjoittelumahdollisuus. Tervetuloa toimitsijat ja harjoittelijat!
Lauantaina Leppävaarassa juhli vierasjoukkue KPV, kun se haki stadionilta maukkaan 3-2 vierasvoiton. Espoon maalit iskivät Seferin veljekset, Fidan ja Faton. Kauden viimeinen kotiottelu on edessä lauantaina 16. lokakuuta.
Keskiviikkona 15.9. mahdollisuus harjoitella taitokisaratoja, uusitn klo 19.30-21.00. Tervetuloa.
Ennakkoasetelmat otteluun olivat tasaiset, sillä kentällä kohtasivat joukkueet sarjataulukon sijoilla 7 ja 8.
Lauantaina stadionilla klo 15.00 ykkösen huippukamppailu, jossa LePalaisia mukana kunniatehtävissä pellopoikina, saattajina sekä puoliaikapelissä. P97 ja P02 ryhmät vahvasti esillä. Tervetuloa.
Lisätiedoissa kaavake. Avoimien harjoitusten aikataulut (n.lokakuun puolesta välistä alkaen) ilmoitetaan FC Espoon nettisivuilla heti, kun saamme harjoitusajat tietoomme. Palauta lomake viimeistään 19.9. mennessä. mika.soininen@fckasiysiespoo.fi Mika Soininen/FC Espoo Lähdepurontie 1, 02720 Espoo
Torstaina 9.9. voi harjoitella uudella tekonurmella taitokisaratoja klo 15-16.30 välisenä aikana. Tervetuloa!
Tilaa seuran fanikaulaliina syksyn pelejä lämmittämään!
Tulevana lauantaina 4.9. Leppävaaran uudella tekonurmella pelataan P02-ikäluokan piirin karuselliturnaus. Tervetuloa nauttimaan peleistä, tunnelmasta ja kioskin tarjoamisista!
LePan -98 tyttöjoukkueen pelaajat ovat koko kauden ajan olleet ahkeria Espoon Ykkösen faneja. Palkinnoksi mahtavasta fanituksesta joukkue pääsi tiistaina mukaan Espoon Ykkösen treeneihin Leppävaaran Stadionilla. LePan -98 tytöt ovat käyneet tiiviisti kauden aikana seuraamassa Miesten Ykkösen kotipelejä. Sen lisäksi he ovat ahkeroineet katsomossa nähdyn upean fanilakanan ja omia fanilauluja.
Alla löytyvät LePan ikäluokat/joukkueet ensi kaudelle 2011. Uusia ikäluokkia löytyy nuoremmista ja mm. B-pojista.
Kotijoukkue FC Espoo lähti otteluun vaikeista asetelmista. Useita avauksen pelaajia oli sivussa niin loukkaantumisten, flunssan kuin korttitilin täyttymisenkin vuoksi.
Viikon 35 E-kurssi on täynnä, mutta viikon 36 kurssille mahtuu vielä mukaan. Lisäksi tiistaina umpeutuu D-tason koulutuksen ilmoittautuminen, johon mahtuu vielä mukaan, kaikki E-tason jo suorittaneet!
Putoamiskamppailussa 22 pisteellä oleva kotkalaisjoukkue saapuu FC Espoon vieraaksi sunnuntaina. Molemmille joukkueille on sarjapaikan säilyttämisen kannalta tärkeää ottaa voitto. Vierasjoukkueella on tällä hetkellä selkä seinää vasten, sillä sen keräämät 22 pistettä riittävät vain maalieron turvin pitämään joukkueen putoamisviivan yläpuolella. Espoo puolestaan periaatteessa varmistaisi voitolla sarjapaikkansa jo nyt ja nousisi samalla kohti kärkeä ja kamppailua nousukarsijan paikasta. Kotijoukkue lähtee otteluun hieman totutusta poikkeavalla miehityksellä loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi edellisessä pelissä Klubi 04:ää vastaan Espoon keskikenttäpelaaja Calle Forsström otti kahdella keltaisella kortilla itselleen pelikiellon sunnuntain otteluun. Espoon vaihtopenkiltä löytyy hyviä vaihtoehtoja jokaiselle pelipaikalle. Leveän ja laadukkaan materiaalin vuoksi hyviä pelimiehiä on joutunut pitkin kautta välillä penkille tai jopa kokonaan ulos kokoonpanosta, mutta toisaalta, kaikilla pelaajilla on jo allaan minuutteja Ykkösessä. Ensikertalaisiin ei siis tarvitse turvautua, vaan tarjolla on useita hyviä vaihtoehtoja. - Edellinen kohtaaminen KooTeePeen kanssa oli sarja-avaus, joka päättyi maalittomana. On varmasti paitsi kotkalaisille itselleen myös kaikille Ykköstä seuraaville ollut yllätys, että KooTeePeen sarjasijoitus tällä hetkellä ei ole korkeampi. Joukkue on päästänyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja, eli sen puolustuspeli on äärettömän kovaa luokkaa. Joukkue pelaa hyvää taitofutista ja on pystynyt hallitsemaan otteluita, mutta ykköstykki maalinteossa on vielä puuttunut. Toisaalta joukkueella on vain kymmenisen pistettä karsijan paikalle – sarja on siis todella tasainen, ja mitä tahansa voi tapahtua. Meidän tavoitteena on lähteä jatkamaan neljän ottelun mittaista tappiottomien otteluiden putkea, FC Espoon vastuuvalmentaja Rami Luomanpää sanoo. FC Espoo – KooTeePee su 29.8. klo 15 Leppävaaran Stadionilla Tarjous! Neljä viimeistä kotiottelua yhteensä: aikuiset 25€, erityisryhmät 15€, (norm. 40€ / 20€) Tarjousliput myynnissä vain sunnuntaina ennen ottelua Stadionin portilla.
Taitoratoja voi harjoitella Leppävaaran uudella tn:llä seuraavina ajankohtina: to 9.9. klo 15-16.30, ke 15.9. klo 19.30-21 ja to 23.9. klo 15-16.30. Taitokisat siis Laaksolahdessa 25. ja 26.9.
Keskiviikkona 25.8. LePan taitokoulutapahtuma. Ohjelma: 19.30 kokoontuminen stadionin kahvioon (pelaajat ja valmentajat) 20.00 pelaajat kentällä, pienpelit, klo 20.30 valmentajat seuraamaan, klo 21.00 päätös.
Aiemmasta viestinnästä poiketen, ensi sunnuntain 1. divisioona peli FC Espoo - KooTeePee pelataan Leppävaaran stadionilla jo klo 15.00. Tervetuloa.
Syyskuun viimeisenä viikonloppuna 25. - 26.9 järjestetään taitokilpailut Laaksolahdessa. Lisäinfoa tulossa piakkoin.
Aiheina mm. Coerver ja Horst Weinn harjoittelusta, sekä Norjan seurauutisia hieman. Tervetuloa.
RSS ATOM