Etusivu

Ajankohtaista

Sää suosi turnausta
LePan keskiviikkona esitelty valmennuslinja löytyy nyt näiltä nettisivuilta, osiosta "VALMENTAJAT" Valmennuslinjan liitteitä lisätään sivuille vielä kevään aikana. Nyt vain linjaa käytäntöön viemään!
Tämän viikon perjantaina on talvikauden viimeinen kykykoulu Laaksolahden hallissa.
Keskiviikkona 13.4. LePan valmennuslinja julkaistaan seuran valmentajille ja toimihenkilöille klo 18-20 stadionin kahviossa. Myöhemmin valmennuslinja tulee olemaan kotisivujen etusivulla helposti ladattavissa.
Kevään taitokilpailut lähestyvät, alla tarkempi info aikatauluista. Lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista tulosssa myöhemmin.
Katso seurapäivän tarjoukset!
Lauantaina ja sunnuntaina on hieman poikkeukselliset treenivuorot Leppävaaran tekonurmilla.
Tähän asti taitokoulun tapahtumat ovat normaalisti halleissa aiemmin määritellyn ohjelman mukaan. Huom! ti 5.4. ja ti 12.4. taitokoululaoisille vapaaharjoitteluvuoro Esport Arenan akatemia-alueella klo 19-20.
Ykkösen ohjelma on mennyt Palloliiton ja Veikkausliigan joukkueiden sekavuuden takia kokonaan uusiksi. FC Espoon kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 15.5. klo 18.30, ja vastassa on Jippo. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä: http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=183445
Seuraavana kahtena tiistaina Esport Arenassa klo 19-20 on akatemia-alue varattu LePan taitokoululaisten vapaaharjoitteluvuoroksi. Alueella on hyvä tehdä taitokouluissa annettuja kotiläksyjä, sekä muita omatoimisen harjoittelun juttuja.
Jalkapallokoulun ulkokausi starttaa viikolla 16. Harjoitukset ovat ohjelmassa aina tiistaisin klo 18-19 Ruusutorpan koulun hiekkakentällä, sekä keskiviikkoisin klo 18-19 Veräjäpellon koulun hiekkakentällä. Kevään jakso kestää juhannusviikkoon, jonka jälkeen jalkapallokoulu vetäytyy kesätauolle. Toiminta jatkuu jälleen elokuun puolivälissä.
Viikonlopun mukavat LePa-uutiset jatkuivat seuraavalla.
Kausijulkaisu 2011 (26.3.2011)
Seuran kausijulkaisu jaetaan ke 4.5.
Lauantaina Leppävaarassa pelatun miniturnauksen finaalissa kohtasivat LePa ja Honka. Kultamitalit ratkaistiin lopulta rankkareilla, jossa tällä kertaa parempi oli Honka maalein 3-2. Onnittelut voittajille.
Huhtikuun puolivälin jälkeen sekä taito- että kykykoulu pitää pienen hengähdystauon ja jatkaa toukokuun alusta uusilla aikatauluilla ulkokentillä. Tämä kevään jakso tulee olemaan n. 6 viikon mittainen jakso.
LePan jalkapallokoulu on talvikauden ollut käynnissä Perkkaanpuiston salissa, mutta tahti kiihtyy huhtikuun puolivälissä, kun toiminta siirtyy ulos. Tiedot tarkoista ajoista ja paikoista tulossa maaliskuun loppuun mennessä. Tervetuloa mukaan!
Tulevana viikonloppuna 25.-27.3. Leppävaaran urheilupuistossa järjestetään D1 ja D2 valmentajakoulutus. Kouluttajana toimii Jorma Granqvist. Tarkempi kurssin ohjelma löytyy alta.
FC Espoon kykykoulusta on valittu pelaajat maaliskuun 24.-25.3. pidettävään kykykoululeiriin. LePasta pelaajia valittiin mukaan niin tytöistä kuin pojistakin. Kykyleiri on ensimmäinen porras matkalla piirijoukkuetoimintaan.
Uudet kotisivut! (5.3.2011)
Tervetuloa Leppävaaran Pallon uusituille kotisivuille!
Jalkapallokoulu jatkuu hiihtolomatauon jälkeen taas normaalein aikatauluin lauantaina Perkkaanpuiston koululla klo 13.00.
Aiempaan tapaan Klinikka 22 vastaa FC Espoon lääkäripalveluista.
LePan jalkapallokoulu -06 syntyneille käynnistyy tammikuussa Perkkaanpuiston koululla lauantaina 15.1.2011. Ilmoittautuminen jalkapallokouluun aukeaa joulukuun aikana LePan sivuilla.
Tällä välillä valmennuspäällikkö Taivassalo on lomalla. Yhteydenotot LePan asioissa Mika Nummiseen ja FC Espoon kykykouluasioissa Mika Soiniseen.
RSS ATOM