Etusivu

Ajankohtaista

Jalkapallokoulun ulkokausi starttaa viikolla 16. Harjoitukset ovat ohjelmassa aina tiistaisin klo 18-19 Ruusutorpan koulun hiekkakentällä, sekä keskiviikkoisin klo 18-19 Veräjäpellon koulun hiekkakentällä. Kevään jakso kestää juhannusviikkoon, jonka jälkeen jalkapallokoulu vetäytyy kesätauolle. Toiminta jatkuu jälleen elokuun puolivälissä.
Viikonlopun mukavat LePa-uutiset jatkuivat seuraavalla.
Kausijulkaisu 2011 (26.3.2011)
Seuran kausijulkaisu jaetaan ke 4.5.
Lauantaina Leppävaarassa pelatun miniturnauksen finaalissa kohtasivat LePa ja Honka. Kultamitalit ratkaistiin lopulta rankkareilla, jossa tällä kertaa parempi oli Honka maalein 3-2. Onnittelut voittajille.
Huhtikuun puolivälin jälkeen sekä taito- että kykykoulu pitää pienen hengähdystauon ja jatkaa toukokuun alusta uusilla aikatauluilla ulkokentillä. Tämä kevään jakso tulee olemaan n. 6 viikon mittainen jakso.
LePan jalkapallokoulu on talvikauden ollut käynnissä Perkkaanpuiston salissa, mutta tahti kiihtyy huhtikuun puolivälissä, kun toiminta siirtyy ulos. Tiedot tarkoista ajoista ja paikoista tulossa maaliskuun loppuun mennessä. Tervetuloa mukaan!
Tulevana viikonloppuna 25.-27.3. Leppävaaran urheilupuistossa järjestetään D1 ja D2 valmentajakoulutus. Kouluttajana toimii Jorma Granqvist. Tarkempi kurssin ohjelma löytyy alta.
FC Espoon kykykoulusta on valittu pelaajat maaliskuun 24.-25.3. pidettävään kykykoululeiriin. LePasta pelaajia valittiin mukaan niin tytöistä kuin pojistakin. Kykyleiri on ensimmäinen porras matkalla piirijoukkuetoimintaan.
Uudet kotisivut! (5.3.2011)
Tervetuloa Leppävaaran Pallon uusituille kotisivuille!
Jalkapallokoulu jatkuu hiihtolomatauon jälkeen taas normaalein aikatauluin lauantaina Perkkaanpuiston koululla klo 13.00.
Aiempaan tapaan Klinikka 22 vastaa FC Espoon lääkäripalveluista.
LePan jalkapallokoulu -06 syntyneille käynnistyy tammikuussa Perkkaanpuiston koululla lauantaina 15.1.2011. Ilmoittautuminen jalkapallokouluun aukeaa joulukuun aikana LePan sivuilla.
Tällä välillä valmennuspäällikkö Taivassalo on lomalla. Yhteydenotot LePan asioissa Mika Nummiseen ja FC Espoon kykykouluasioissa Mika Soiniseen.
Vihreä väri täytti Lintulaakson Koulun juhlasalin
Sääntömääräinen syyskokous pidettiin ke 24.11.
Ensimmäisenä kauden 2011 taitokouluista starttasi pojat 01-02 taitokoulu Laaksolahdessa tiistaina. Innokkaita osallistujia riitti, ja pelaajat ja vanhemmat saivat pienen alkuinfonkin tiedokseen. LePalla on 4 eri taitokoulua tytöille ja pojille.
Ensimmäiset valinnat FC Espoon kykykouluun LePasta on tehty. Pelaajat, jotka eivät aio ottaa vastaan kykykoulupaikkaa, ilmoitus Röllille viimeistään perjantaihin 12.11. klo 14.00 mennessä. Valinnat tarkistetaan joka tapauksessa joulukuun jakson jälkeen, ja tällöin on mahdollista ottaa uusia kykykoululaisia mukaan tammikuun alusta. Kykykoulun ensimmäinen harjoitus on perjantaina 19.11. klo 16-17.15 Laaksolahden hallissa. Tämä tulee olemaan myös kykykoulun harjoitusaika talvikaudella. Kykykoulun hinta tulee olemaan 120 € välille 19.11.-15.4.2011.
Kauden lopussa 785 lisenssipelaajaa
LePa kokoaa uuden joukkueen
Kauden 2010 päätöstilaisuus Torstaina 25.11.
Tulevana keskiviikkona pidetään jälleen valmentajapelit. Käytössä on klo 20.00 joko uusi tekonurmi, tai sen ollessa käytössä vanhatekonurmi. Asia selkiää paikanpäällä. Liivit varustekopista nro 4 tarvittaessa mukaan.
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS
Stadionin kahviossa. Aiheina mm. FC Espoon pelaajakatsastukset, ja pelaajakriteerit. Tervetuloa.
Uusi LePan joukkue T95/96 B-jun. joukkue aloittaa toimintansa uuden valmennuksen johdolla ma 8.11. klo 17-18.30 Leppävaaran uusitn. Valmentajat Jukka Sutinen ja Otto Oja harjoituttavat joukkuetta 2 krt.viikossa loppuvuoden 2010, ma ja ke klo 17.00.
Ilmoittautuminen D-tason koulutukseen marras-joulukuussa on vielä auki kuun loppuun, tilaa kurssilla on vielä. Kurssi siis Laaksolahdessa 19.-21.11. ja 10.-12.12.
RSS ATOM