Etusivu

Ajankohtaista

Leppävaaran stadionilla, katsomoa täyttämään!
Poikkeuksellisesti vanhalla tekonurmella klo 8.45-10.00, tulevana torstaina. Ajoissa paikalla!
Uudella tekonurmella viilettää kuluvalla viikolla kymmeniä innokkaita futaajanalkuja. Mike Warnerin johtama FCE:n leiri on alkanut hienoissa olosuhteissa.
LePan toimiston väki on lomalla la 16.- su 31.7. välisen ajan, ja paikalla jälleen ma 1.8. normaalisti. Hyvää kesän aikaa kaikille!
Tämän vuoden Helsinki Cup on LePan joukkueilta jo perjantai-iltana takana. Kentillä nähtiin paljon, niin onnistumisia kuin epäonnistumisia, niin hienoja maaleja kuin hukattuja paikkojakin että hienoa henkeä.
Varsinkin poikapuolen joukkueet ovat vahvasti esillä tämän vuoden Helsinki Cupissa. Avauspäivien pelejä pelataan, tuloksia voi seurata Cupin omilta sivuilta!
Tulevana lauantaina 9.7. FC Espoo jatkaa voittokkaita kotiotteluitaan, kun vastaan saapuu PoPa Porista. Katsomot täyteen kesäsäässä Leppävaarassa!
LePan jalkapallokoulu on nyt kesätauolla.
FC Espoo otti maanantai-iltana odotetun kauden avausvoittonsa, kun sarjakärki PK-35 kaatui hienosti 2-1. Seuraava kotipeli vuorossa la 9.7. klo 16.00 kun vastaan tulee PoPa.
Siinä missä 98 poikien turnaus päättyi eilen ensimmäiseen pudotuspeliin kovaa Ruotsalaisjoukkuetta vastaan jatkaa B-junnut finaaliotteluihin saaduista tikeistä ja ruhjeista välittämättä! Kotiin tuodaan 2-0 voitolla KULTAA!!
Leppävaaran Pallon T03-joukkue toivottaa kaikki vuonna 2003 syntyneiden tyttöjen joukkueet tervetulleiksi järjestyksessään toiseen Kultakenkä Cupiin.
Harjoitukset järjestetään kuutena torstai-aamuna kesälomien aikana (16.6; 23.6; 30.6; 7.7; 4.8; 11.8) klo 8.45 - 10.00.
LePan tytöt D12-sarjassa ottivat hienon turnauksen päätteeksi mitalin kotiin vietäväksi. Onnittelut tytöille ja taustoille seuran puolesta!
LePan perinteinen koululaisten ensimmäisen lomaviikon kesäleiri onnistui yli odotusten. Iloisia ja innokkaita tyttöjä ja poikia oli mukana n. 140 ikäluokista 05 - 98.
Espooseen saapuu vieraita pohjoisesta, kun urheilupuistossa pelataan klo 18.30 FC Espoo-AC Oulu!
Helteinen leiriviikko on loppusuoralla ja jäljellä on viikon kruunaava leiriturnaus.
Total Football järjestää jälleen kesän suositun jalkapalloleirin Leppävaaran Urheilupuistossa, 1-5.8.2011
Alla löytyvät päivitetyt aikataulut taitokouluille. Huom! P00 taitokoulun muuttunut aika ke 15.6.!!
LePan vuosittainen leiriviikko alkoi aurinkoisissa ja pallonälkäisissä merkeissä urheilupuiston tekonurmilla.
LePa-kasvatti Kassu teki kotidebyyttinsä kun hänet otettiin kentälle 74 minuutin kohdalla. Leppävaaralaisyleisö sai näin todistaa pitkän linjan LePalaisen hienoa urakehitystä.
Ratoja on mahdollista harjoitella vielä keskiviikkona klo 15-16 ja perjantaina klo 16-17 uudella tekonurmella.
LePan T03 Kultakengät pelasivat hienon turnauksen viikonloppuna 28-29.5 Espoolahti Cupissa.
Sunnuntain paikallispeli FCE-Hifk päättyi 0-2, joten Espoo hakee vielä avausvoittoaan. Tulevana torstaina tulee jo ensimmäinen mahdollisuus, kun vastassa klo 16.00 Leppävaarassa on KooTeePee.
Jalkapallokouluista sekä taitokouluista Lepalaisille tuttu Anton antoi LePan nettisivuille erikoishaastattelun, joka löytyy alapuolelta.
Ykkönen jatkuu FC Espoon osalta sunnuntaina 29.5 klo. 18.30 kun paikallisvastustaja HIFK tulee kyläilemään Leppävaaraan.
LePan kesäkuun jalkapalloleirin paikat ovat nyt täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.
Kuluneella viikolla voi taitoratoja harjoitella uudella tekonurmella kaksi kertaa, keskiviikkona ja perjantaina klo 15-16. Tervetuloa!
Sunnuntaina 5.6. kisataan seurojen yhteiset kevään taitokilpailut Laaksolahden hallissa.
Keskiviikkoisin klo 15-16 Leppävaara uusitn, taitokisaratojen harjoittelua toukokuun ajan. Tervetuloa.
1-1 tuloksella Jippoa vastaan. FC Espoon pelaajien saattajina ottelussa nähtiin LePan 04-pojat. Seuraava kotipeli on vuorossa sunnuntaina 29.5. klo 18.30 Stadionilla, kun vastaan saapuu HIFK.
RSS ATOM