Etusivu

Ajankohtaista

Sunnuntain paikallispeli FCE-Hifk päättyi 0-2, joten Espoo hakee vielä avausvoittoaan. Tulevana torstaina tulee jo ensimmäinen mahdollisuus, kun vastassa klo 16.00 Leppävaarassa on KooTeePee.
Jalkapallokouluista sekä taitokouluista Lepalaisille tuttu Anton antoi LePan nettisivuille erikoishaastattelun, joka löytyy alapuolelta.
Ykkönen jatkuu FC Espoon osalta sunnuntaina 29.5 klo. 18.30 kun paikallisvastustaja HIFK tulee kyläilemään Leppävaaraan.
LePan kesäkuun jalkapalloleirin paikat ovat nyt täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.
Kuluneella viikolla voi taitoratoja harjoitella uudella tekonurmella kaksi kertaa, keskiviikkona ja perjantaina klo 15-16. Tervetuloa!
Sunnuntaina 5.6. kisataan seurojen yhteiset kevään taitokilpailut Laaksolahden hallissa.
Keskiviikkoisin klo 15-16 Leppävaara uusitn, taitokisaratojen harjoittelua toukokuun ajan. Tervetuloa.
1-1 tuloksella Jippoa vastaan. FC Espoon pelaajien saattajina ottelussa nähtiin LePan 04-pojat. Seuraava kotipeli on vuorossa sunnuntaina 29.5. klo 18.30 Stadionilla, kun vastaan saapuu HIFK.
Su 15.5. klo 18.30 FC Espoo - Jippo Leppävaaran urheilupuisto, stadion
Lauantaina 7.5. ohjelmassa on lukuisia FC Espoon liiton sarjan pelejä uudella tekonurmella sekä P03 karuselliturnaus vanhalla tekonurmella. Sunnuntaina ensimmäinen viime syksynä aloittaneiden ikäluokkien pelikerta klo 17-18.
Tänään torstaina 03-syntyneillä pojilla ja tytöillä on mahdollisuus tutustua Laaksolahden hallissa taitokisaratoihin ennen ensi kuun taitokisoja. Ratoja harjoitellaan klo 18-21 illalla LePan B-tyttöjen opastuksella.
Julkaisua on jaettu Suur-Leppävaaran alueelle 23 000 kpl
Tule mukaan seuran taustajoukkoihin!
Viikolla 17 alkaa Leppävaarassa uudella tekonurmella mahdollisuus harjoitella taitokisaratoja keskiviikkoisin toukokuun ajan klo 15-16.
Taitokoulut jatkavat toimintaansa ulkona ma 2.5. alkaen. Taitokoulujen aikataulut kevätkaudella vko:lle 24 asti ovat alla.
Pelinohjaajatiedot LePan kotisivuilla on päivitetty tämän vuoden pelinohjaajakoulutuksen mukaisesti. Mikäli sivuilla on virhe tai puutteellinen tieto, ole yhteydessä valmennuspäällikköön.
LePan E-valmentajakurssi järjestetään tulevana keskiviikko-iltana alkaen klo 16.00 Leppävaaran stadionin kahviossa.
LePan jokakeväinen jalkapallokoulurumba pyörähti käyntiin tiistaina, kun Ruusutorpassa n. 30 lasta otti ensiaskeleita LePalaisena. Tänään keskiviikkona koulu käynnistyy Veräjäpellon kentällä, tervetuloa mukaan.
Sää suosi turnausta
LePan keskiviikkona esitelty valmennuslinja löytyy nyt näiltä nettisivuilta, osiosta "VALMENTAJAT" Valmennuslinjan liitteitä lisätään sivuille vielä kevään aikana. Nyt vain linjaa käytäntöön viemään!
Tämän viikon perjantaina on talvikauden viimeinen kykykoulu Laaksolahden hallissa.
Keskiviikkona 13.4. LePan valmennuslinja julkaistaan seuran valmentajille ja toimihenkilöille klo 18-20 stadionin kahviossa. Myöhemmin valmennuslinja tulee olemaan kotisivujen etusivulla helposti ladattavissa.
Kevään taitokilpailut lähestyvät, alla tarkempi info aikatauluista. Lisätietoa harjoittelumahdollisuuksista tulosssa myöhemmin.
Katso seurapäivän tarjoukset!
Lauantaina ja sunnuntaina on hieman poikkeukselliset treenivuorot Leppävaaran tekonurmilla.
Tähän asti taitokoulun tapahtumat ovat normaalisti halleissa aiemmin määritellyn ohjelman mukaan. Huom! ti 5.4. ja ti 12.4. taitokoululaoisille vapaaharjoitteluvuoro Esport Arenan akatemia-alueella klo 19-20.
Ykkösen ohjelma on mennyt Palloliiton ja Veikkausliigan joukkueiden sekavuuden takia kokonaan uusiksi. FC Espoon kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 15.5. klo 18.30, ja vastassa on Jippo. Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy täältä: http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=183445
Seuraavana kahtena tiistaina Esport Arenassa klo 19-20 on akatemia-alue varattu LePan taitokoululaisten vapaaharjoitteluvuoroksi. Alueella on hyvä tehdä taitokouluissa annettuja kotiläksyjä, sekä muita omatoimisen harjoittelun juttuja.
RSS ATOM