Etusivu

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt, mukana on 20 kurssilaista. Mikäli haluaisit ehdottomasti vielä kurssille, ole yhteydessä valmennuspäällikköön. Seuraava E-kurssi tulossa marras-joulukuussa.
LePan tiistain päiväkotitapahtuma liikutti alueen päiväkoteja futiksen parissa. Mukana oli 6 päiväkotia ja noin satakunta lasta. Tunnelma oli korkealla.
Päätoimisen juniorivalmennuspäällikön haku on päättynyt, ja rekrytointi etenee seuraavaan vaiheeseen. Kiitokset kaikille hakemuksen lähettäneille ja kiinnostusta osoittaneille.
LePan syyskuun aamuvalmennusryhmä aloittaa jälleen tiistaina 6.9. uudella tekonurmella klo 7.00-8.00. Ilmottautuminen on jo käynnissä.
Alla tarkemmat hakuehdot, hakemuksia otetaan vastaan ma 22.8. asti!
To 25.8. ensimmäinen osio, 7v7 pelaaminen ja harjoittelu pelikirjan mukaan, klo 17.30-19.30.
FC Espoon LePan kykykoulu jatkuu tulevana perjantaina klo 16.00 Leppävaaran uudella tekonurmella. Kykykoulu jatkuu perjantaisin syyskuun loppuun saakka.
LePan poikapuolen joukkueet olivat iskussa viikonlopun turnauksissa. P99/edustus nappasi komean turnausvoiton FC Espoo Cupista dramaattisten vaiheiden jälkeen ja P01/mustat tulivat Käpylä Cupista kotiin pronssimitalit kaulassa. Onnittelut!
Tämän viikon alusta alkaen viikkotiedotteet ovat luettavissa kotisivujen etusivulta, vasemmalta linkistä "viikkotiedotteet" Tuorein löytyy aina ylimpänä.
-99 ja -00 syntyneiden turnaus täyttää Leppävaaran ja Laaksolahden kentät lauantaista sunnuntaihin.
Alta löytyy listaus elokuun lopun sovituista mv-valmennuksista. Mikäli oma ryhmänne ei harjoittele kyseisenä aikana, olkaa yhteydessä suoraan mv-valmentajiin. (yht.tiedot alla)
FC Espoon LePan kykykoulu jatkaa toimintaansa syksyn jaksollaan alkaen pe 19.8. uudella tekonurmella klo 16.00. Kykykoulu jatkuu tässä muodossaan aina 30.9. asti. Valmennuksesta vastaavat edelleen Pasi Nenonen, Jari Rousu, Anton ja Rölli.
Leppävaaran stadionilla, katsomoa täyttämään!
Poikkeuksellisesti vanhalla tekonurmella klo 8.45-10.00, tulevana torstaina. Ajoissa paikalla!
Uudella tekonurmella viilettää kuluvalla viikolla kymmeniä innokkaita futaajanalkuja. Mike Warnerin johtama FCE:n leiri on alkanut hienoissa olosuhteissa.
LePan toimiston väki on lomalla la 16.- su 31.7. välisen ajan, ja paikalla jälleen ma 1.8. normaalisti. Hyvää kesän aikaa kaikille!
Tämän vuoden Helsinki Cup on LePan joukkueilta jo perjantai-iltana takana. Kentillä nähtiin paljon, niin onnistumisia kuin epäonnistumisia, niin hienoja maaleja kuin hukattuja paikkojakin että hienoa henkeä.
Varsinkin poikapuolen joukkueet ovat vahvasti esillä tämän vuoden Helsinki Cupissa. Avauspäivien pelejä pelataan, tuloksia voi seurata Cupin omilta sivuilta!
Tulevana lauantaina 9.7. FC Espoo jatkaa voittokkaita kotiotteluitaan, kun vastaan saapuu PoPa Porista. Katsomot täyteen kesäsäässä Leppävaarassa!
LePan jalkapallokoulu on nyt kesätauolla.
FC Espoo otti maanantai-iltana odotetun kauden avausvoittonsa, kun sarjakärki PK-35 kaatui hienosti 2-1. Seuraava kotipeli vuorossa la 9.7. klo 16.00 kun vastaan tulee PoPa.
Siinä missä 98 poikien turnaus päättyi eilen ensimmäiseen pudotuspeliin kovaa Ruotsalaisjoukkuetta vastaan jatkaa B-junnut finaaliotteluihin saaduista tikeistä ja ruhjeista välittämättä! Kotiin tuodaan 2-0 voitolla KULTAA!!
Leppävaaran Pallon T03-joukkue toivottaa kaikki vuonna 2003 syntyneiden tyttöjen joukkueet tervetulleiksi järjestyksessään toiseen Kultakenkä Cupiin.
Harjoitukset järjestetään kuutena torstai-aamuna kesälomien aikana (16.6; 23.6; 30.6; 7.7; 4.8; 11.8) klo 8.45 - 10.00.
LePan tytöt D12-sarjassa ottivat hienon turnauksen päätteeksi mitalin kotiin vietäväksi. Onnittelut tytöille ja taustoille seuran puolesta!
LePan perinteinen koululaisten ensimmäisen lomaviikon kesäleiri onnistui yli odotusten. Iloisia ja innokkaita tyttöjä ja poikia oli mukana n. 140 ikäluokista 05 - 98.
Espooseen saapuu vieraita pohjoisesta, kun urheilupuistossa pelataan klo 18.30 FC Espoo-AC Oulu!
Helteinen leiriviikko on loppusuoralla ja jäljellä on viikon kruunaava leiriturnaus.
Total Football järjestää jälleen kesän suositun jalkapalloleirin Leppävaaran Urheilupuistossa, 1-5.8.2011
RSS ATOM