Etusivu

Ajankohtaista

Aktiivista talvilomaviikkoa kaikille!
Jalkapallokoulu pitää talviloman viikolla 8. Lauantaina 18.2. jalkapallokoulu toimii normaalisti klo 13-14 ja 14-15.
Taitokoulut, kykykoulut, temppukoulut ja talenttitreenit ovat talvilomaviikolla tauolla.
LePan taitokoulut P02, P01, T00 ja T03 osallistuvat uudenmaanpiirin pelitapahtumiin 5v5 peleihin maaliskuun puolivälissä. Pojat pelaavat to 15.3. ja tytöt pe 16.3. Pelit n. klo 11-16 välillä.
Maanantaina 13.2. ei keliolosuhteiden takia pidetä talenttitreenejä. Seuraavalla viikolla on sitten talvilomatauko, joten seuraavat talenttitreenit ovat ma 27.2.
Maalis- ja huhtikuun valmennuskoulutuksiin on vielä tilaa. Ilmoittaudu sivun vasemmasta reunasta!
Jalkapallokoulu palaa Perkkaanpuiston koululle 11.2.
LePan ja FC Kasiysin pelaajista koostuvat kykykoulujoukkueet päättivät viikolla talven pelisarjansa. P00 ryhmä sijoittui koko sarjassa kolmanneksi, ja T99 hienosti kokonaisuudessa neljän joukkoon. Osa kykykoulupelaajista jatkaa vielä kykyleirille maaliskuun alkuun.
Sääntömääräinen vuosikokous 15.2.
LePan keskiviikon valmentajakerhossa aiheena on kokonaisvaltainen valmennus huomioiden painopisteenä fyysinen valmennus. Malliharjoitus alkaa klo 20.30, kerho klo 19.00 kahviossa.
Tutoreiden määrää lisätty merkittävästi. Fortum Tutor -ohjelman neljäs kausi käynnistyy poikkeuksellisen suurella tutor-joukolla. 100 tutoria ja yli 120 ohjelmassa mukana olevaa seuraa tavoittavat alkavalla kaudella yli 2 000 alle 12-vuotiaiden valmentajaa. Tutor-toiminnan neljännellä kaudella painottuvat seurojen taitokulttuurin kehittäminen sekä Palloliiton valmennuslinjan jalkautustyö lasten valmennuksessa.
Torstaina 2.2. LePan T99 tyttöjen vieraana nähdään tyttömaajoukkuevalmentaja Marianne Miettinen. Mariannen treenejä ja luentoa on kutstuttu kuulemaan tyttöpuolen valmentajia koko seurasta.
Kevään 2012 kurssit, E-kurssi sekä D1D2 ja D3D4 valmennuskoulutukset on auki. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan, kurssit löytyvät ilmoittautuminen tapahtumiin kohdasta.
Anton jatkaa virallisesti maaliskuun alusta Hessu Salorannan ansiokasta Tutor-toimintaa LePassa. Antonin painopisteikäluokat tulevat olemaan vuonna 2012 -06 ja syksyllä aloittavat -07 ikäluokat. Lisää Antonista ja Fortum Tutorista tulossa sivuille vielä myöhemmin.
Lauantain jalkapallokoulu on 2 seuraavaa lauantaita poikkeuksellisesti Karakallion koulun salissa (pieni). Kotkakuja 5, sisäänkäynti parkkipaikoilta oikealta koulun sivusta, normaaliin kellonaikaan, klo 13.00 ja 14.00.
Tanoke ja jalkapallokoulu ovat tulipalon takia poikkeuksellisesti evakossa kaksi seuraavaa lauantaita KARAKALLION koululla. Tapahtumat normaaliin aikaan klo 11-13 Tanoke ja 13-15 jalkapallokoulu.
Ilmoittautuminen E-kurssille on avattu kotisivuilla, ilmoittautuminen tapahtumiin osiossa. Kurssi pidetään tiistaina 17.4. Leppävaaran urheilupuistossa klo 16.30-22.00.
Osa LePan, Kasiysin ja FC Espoon joukkueista tekee fyysiset testit tiistai-iltana Laaksolahden hallissa. Testeissä juostaan 10m, 30 m ja ketteryyden nopeustestit. Osa juoksee myös kestävyystestinä peeptestin.
LePan jalkapallokoulu lauantaina 21.1. peruttu Perkkaanpuiston koulun salin remontin vuoksi. Jalkapallokoulu jatkuu normaalisti lauantaina 28.1. Perkaanpuiston koululla.
Tule mukaan tukemaan LePan juniorityötä ja pyydä mukaan kaikki tuttavasi! Rekisteröi K-plussakorttisi ja olet vahvasti mukana - täysin ilmaiseksi!
LePan ja Kasiysin yhteisjoukkue pojat D13 ikäluokassa selvitti tiensä upeasti valtakunnalliseen Etelä-Länsi sarjaan kukistettua FC Hongan la-iltana puhtaasti 2-0. Tämä ikäluokan ylin sarja alkaa varsinaisesti maaliskuussa 2012. Joukkueen pelaajista valta-osa on kirjoilla LePassa.
Torstaina klo 16.45 aloittaa toimintansa LePan temppukoulu. Tämä taitokoulun esiaste on tarkoitettu -04 ja -05 syntyneille, ja temppukoulun sisällöstä ja pelaajavalinnoista vastaa juniorivalmennuspäällikkö Tomi Korhonen.
LePan talenttiharjoitukset jatkuvat ma 23.1. Laaksolahden tekonurmella (ulkona) klo 17-18.30. Harjoituksia EI siis ole vielä ma 16.1.
Joulutauko on näidenkin osalta takana, kun Tanoke harjoittelu jatkuu Perkkaanpuistossa klo 11.00 ja 12.00, futiskoulu -07 syntyneillä klo 13.00 ja 14.00.
Aiheena psyykkinen ja kokonaisvaltainen valmennus, kaikille seuran valmentajille klo 19-21 stadionin kahviossa.
LePan aamuharjoitukset jatkuvat Leppävaaran liikuntahallilla keskiviikkoisin klo 7.00-8.00. Aamuharjoituksiin ilmoittautuminen löytyy sivuilta, linkistä "ilmoittautuminen tapahtumiin"
Taitokoulut ovat talvitaukonsa pitäneet ja toiminta jatkuu täydellä teholla. Kaikilla ryhmillä harjoitukset ovat kuluvalla viikolla entisiin normaaleihin aikoihin, alkaen maanantaista 9.1.2012.
Uusi vuosi alkaa LePan osalta vauhdikkaasti. Keskiviikkona 11.1. klo 19-21 pidetään stadionin kahviossa valmentajakerho, aiheenaan PSYYKKINEN VALMENNUS. Tärkeä aihe, kaikista ikäluokista edustus paikalle!
Antti Rågback ottaa JALMARI-jäsenrekisterin vastuun V-P. Mattilalta vuoden vaihteessa.
RSS ATOM