Etusivu

Ajankohtaista

Liitteessä ohessa löytyy lista maaliskuun maalivahtivalmennuksista.
Eerikkilän Urheiluopistolla vihertää taas kerran, kun Leppävaaran Pallon perinteinen seuraleiri tulee paikalle ensi viikonloppuna.
Eerikkilän leiri lähestyy viikonloppuna, mutta viikko harjoitellaan sitä ennen vielä ihan normaalein rytmein talentti- ja taitokouluharjoittelun merkeissä. Talenttitreenit klo 17.00 Laaksolahdessa.
Pelaajat 15. ja 16.3. taitokoulupeleihin Laaksolahden hallissa löytyy nyt kotiviuilta, taitokoulun sivuilta.
Aiheena kerhossa ovat LePan pelitavat- ja järjestelmät. Leirillä katsotaan myös läpileikkaus käytännössä pelijärjestelmiin aina 11v11 pelistä 5v5 peliin.
Tulevana lauantaina 3.3. klo 9.00-13.00 aloitetaan LePan oma henkisen valmennuksen prosessikoulutus. Mukaan on valittu valmentajia viidestä ikäluokasta. (P04, T03, P03, P02 ja P01). Koulutus etenee kevään aikana omissa ikäluokissaan.
Talvilomaviikko on takana, ja LePan taitokoulut pyörivät normaalin aikataulun mukaan. Torstaina jatkuu myös Temppukoulu normaalin aikataulun mukaan.
T03 tytöt osallistuivat 18-19.2.2012 ensimmäistä kertaa turnaukseen, jossa vietettiin yö poissa kotoa. 9 pelaajan ja kuuden vanhemman ryhmä pääsi todistamaan joukkueen hienoja esityksiä Pajulahtiturnauksessa. Kotiintuomisina oli tällä kertaa hopeaa.
Olemme onnistuneet neuvottelemaan jo viidennen K-ryhmän kauppiaan sponsoriyhteistyöhön seuramme kanssa!
LePan pelaajia valittiin yhteensä 3 maalivahtia ja 10 kenttäpelaajaa Uudenmaan piirin kykyleirille. Valitut pelaajat alla:
Aktiivista talvilomaviikkoa kaikille!
Jalkapallokoulu pitää talviloman viikolla 8. Lauantaina 18.2. jalkapallokoulu toimii normaalisti klo 13-14 ja 14-15.
Taitokoulut, kykykoulut, temppukoulut ja talenttitreenit ovat talvilomaviikolla tauolla.
LePan taitokoulut P02, P01, T00 ja T03 osallistuvat uudenmaanpiirin pelitapahtumiin 5v5 peleihin maaliskuun puolivälissä. Pojat pelaavat to 15.3. ja tytöt pe 16.3. Pelit n. klo 11-16 välillä.
Maanantaina 13.2. ei keliolosuhteiden takia pidetä talenttitreenejä. Seuraavalla viikolla on sitten talvilomatauko, joten seuraavat talenttitreenit ovat ma 27.2.
Maalis- ja huhtikuun valmennuskoulutuksiin on vielä tilaa. Ilmoittaudu sivun vasemmasta reunasta!
Jalkapallokoulu palaa Perkkaanpuiston koululle 11.2.
LePan ja FC Kasiysin pelaajista koostuvat kykykoulujoukkueet päättivät viikolla talven pelisarjansa. P00 ryhmä sijoittui koko sarjassa kolmanneksi, ja T99 hienosti kokonaisuudessa neljän joukkoon. Osa kykykoulupelaajista jatkaa vielä kykyleirille maaliskuun alkuun.
Sääntömääräinen vuosikokous 15.2.
LePan keskiviikon valmentajakerhossa aiheena on kokonaisvaltainen valmennus huomioiden painopisteenä fyysinen valmennus. Malliharjoitus alkaa klo 20.30, kerho klo 19.00 kahviossa.
Tutoreiden määrää lisätty merkittävästi. Fortum Tutor -ohjelman neljäs kausi käynnistyy poikkeuksellisen suurella tutor-joukolla. 100 tutoria ja yli 120 ohjelmassa mukana olevaa seuraa tavoittavat alkavalla kaudella yli 2 000 alle 12-vuotiaiden valmentajaa. Tutor-toiminnan neljännellä kaudella painottuvat seurojen taitokulttuurin kehittäminen sekä Palloliiton valmennuslinjan jalkautustyö lasten valmennuksessa.
Torstaina 2.2. LePan T99 tyttöjen vieraana nähdään tyttömaajoukkuevalmentaja Marianne Miettinen. Mariannen treenejä ja luentoa on kutstuttu kuulemaan tyttöpuolen valmentajia koko seurasta.
Kevään 2012 kurssit, E-kurssi sekä D1D2 ja D3D4 valmennuskoulutukset on auki. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan, kurssit löytyvät ilmoittautuminen tapahtumiin kohdasta.
Anton jatkaa virallisesti maaliskuun alusta Hessu Salorannan ansiokasta Tutor-toimintaa LePassa. Antonin painopisteikäluokat tulevat olemaan vuonna 2012 -06 ja syksyllä aloittavat -07 ikäluokat. Lisää Antonista ja Fortum Tutorista tulossa sivuille vielä myöhemmin.
Lauantain jalkapallokoulu on 2 seuraavaa lauantaita poikkeuksellisesti Karakallion koulun salissa (pieni). Kotkakuja 5, sisäänkäynti parkkipaikoilta oikealta koulun sivusta, normaaliin kellonaikaan, klo 13.00 ja 14.00.
Tanoke ja jalkapallokoulu ovat tulipalon takia poikkeuksellisesti evakossa kaksi seuraavaa lauantaita KARAKALLION koululla. Tapahtumat normaaliin aikaan klo 11-13 Tanoke ja 13-15 jalkapallokoulu.
Ilmoittautuminen E-kurssille on avattu kotisivuilla, ilmoittautuminen tapahtumiin osiossa. Kurssi pidetään tiistaina 17.4. Leppävaaran urheilupuistossa klo 16.30-22.00.
Osa LePan, Kasiysin ja FC Espoon joukkueista tekee fyysiset testit tiistai-iltana Laaksolahden hallissa. Testeissä juostaan 10m, 30 m ja ketteryyden nopeustestit. Osa juoksee myös kestävyystestinä peeptestin.
LePan jalkapallokoulu lauantaina 21.1. peruttu Perkkaanpuiston koulun salin remontin vuoksi. Jalkapallokoulu jatkuu normaalisti lauantaina 28.1. Perkaanpuiston koululla.
RSS ATOM