Etusivu

Ajankohtaista

Kolme LePan pelaajaa on valittu poikien D13 piirijoukkueeseen, mini piiricuppiin ke 9.5. Pelaajat ovat Markus Kanerva, Saku Ylätupa sekä Miikka Leinonen. Saku ja Markus ovat pelanneet LePassa alusta saakka, Miikka siirtyi seuraan uuden YJ-ryhmän myötä viime syksynä. Onnittelut valituille!
Jatkossa toukokuussa taitokisaratojen harjoittelu siirtyy keskiviikolle, eli ke 9.5, ke 16.5, ke 23.5, ke 30.5. klo 15-16 uusitn. Lisäksi su 3.6. on mahdollisuus harjoitella ratoja klo 11-12 uusitn.
LePan jalkapallokoulut ovat päässeet kevään edetessä mukavaan vauhtiin. Vielä kuitenkin ehtii hyvin mukaan touko- ja kesäkuun aikana, joko tiistai, keskiviikko tai torstai-illalle klo 18.15. Tervetuloa!
FC Espoon miesten joukkueen sarja-avaus, uudella tekonurmella klo 18.30! Kasvattajaseurojen pelaajat ilmaiseksi sisään. Katsomoa täyttämään!
Kenkiä LePa:n väreissä!
Viikonlopun Leppävaara Cupissa nähtiin hienoja esityksiä kautta LePan linjan. Erityisesti häikäisivät niin T03 ryhmän tytöt kuin P01 musta ryhmä, joka lopulta voitti oman sarjansa kukistamalla HIFK:n finaalissa 3-1. Myös P02 ryhmä kahmi mitaleja, voitto toisessa sarjassa ja pronssia kilpasarjassa. Onnittelut!
Leppävaara Cup sai tänä vuonna hiukan erityishuomiota, sillä turnauksen suojelijana toimi Suomen Palloliiton vt. puheenjohtaja Markku Lehtola. Hän vietti aikaa myös turnauspaikalla ja vaikuttui turnaustunnelmasta ja –järjestelyistä.
Kausijulkaisu 2012 (21.4.2012)
25 000 kpl painos jaetaan su 22.4.
Uudet koulutetut seuramme pelinohjaajat on päivitetty LePan sivuille kohtaan pelinohjaajat. Olkaa yhteydessä sopiessanne pelinohjauksista otteluihinne.
Urheilupuiston kaikki kentät, sekä Veräjävahdin ja Veräjäpellon kentät ovat turnauksen käytössä klo 8-18 välisen ajan lauantaina ja sunnuntaina. Tervetuloa nauttimaan erinomaisesta turnaustunnelmasta!
Viime viikolla alkanut futiskoulu aloittaa tänään toimintansa Ruusutorpan koulun kentällä klo 18.15-19.15. Jatkossa samaan aikaan joka keskiviikko aina kesäkuun puoliväliin asti.
Viime viikolla alkanut futiskoulu aloittaa tänään toimintansa Lintulaakson koulun kentällä klo 18.15-19.15. Jatkossa samaan aikaan joka tiistai, lukuunottamatta vapunpäivää 1.5, jolloin futiskoulu huilaa.
Leppävaarassa pelattu -00 syntyneiden Kill 4 it -turnaus päättyi komeasti Lepan voittoon niin poikien kuin tyttöjenkin sarjassa. Onnittelut voittajille!
Aiemmasta viestistä poiketen, talenttitreenit pidetään jatkossa maanantaisin klo 15.30-16.45 uudella tekonurmella. Talenttitreenit ohjelmassa myös ma 30.4.
Vihdoin tänään on aika päättää talven odotus, kun ulkokenttien kesän futiskoulu alkaa tänään klo 18.15 Leppävaaran urheilupuiston hiekalla. Seuraavat tapahtumat ensi viikolla ti, ke ja to. Lisätietoa sivuilta.
Torstaina 12.4. klo 15-16 uudella tekonurmella on mahdollisuus harjoitella taitokisaratoja. Pallo pumpattuna paikalle ja kokeilemaan lajeja ja tekemään omia enkkoja!
FC Espoo/YJ, joka koostuu LePan ja FC Kasiysin pelaajista leireili ennen sarjakauden alkua Lontoossa Fulhamin vieraana. Eilen Etelä-Länsi sarja alkoi joukkueella 1-1 tasapelillä Jäps4U:a vastaan.
Molemmat tekonurmet vihertävät mukavasti Leppävaarassa, joten ei muuta kuin kentälle ja treenaamaan!
Viikonlopun D3 ja D4 valmennuskoulutukset ohjelma löytyy alta. Erinomaista kurssia!
LePan toimisto on kiinni to 5.4. klo 12.00-ti 10.4. klo 12.00. Hauskaa pääsiäisen aikaa kaikille!
LePan kevään viimeinen valmentajakerho on vuorossa keskiviikkona 11.4. klo 19.00-21.00. Aiheena on alkava pelikausi 2012, asiaa pelijärjestelmiä kerraten sekä ottelutapahtumasta tarkemmin. Valmentajille jaetaan LePa-materiaalia. Kaikki paikalle!
Leppävaaran tekonurmet ovat vahvan lumimassan peitossa. Harjoittelu tekonurmilla ei ole mahdollista sääennusteen mukaan ainakaan ma-ke välillä. Salivuorot ja hallivurot jatkuvat normaalisti.
Eli talenttiharjoituksia ei tänään ole. Seuraavat talenttitreenit ohjelmassa ma 16.4. Klo 17.00.
13. Leppävaara Cupin sivusto on avattu. Sivupalkin linkin kautta pääsee tutustumaan turnauksen sääntöihin, otteluohjelmaan ja muuhun tarpeelliseen tietoon turnauksesta.
LePan taitokoulut jatkuvat ulkona maanantaina 16.4. alkaen. Taitokoulut ovat jatkossa maanantaisin klo 16.00-19.00 vanhalla tekonurmella. Alla tarkempi taitokoulujen aikataulu:
LePan kevään jalkapallokoulut ulkona starttaavat torstaina 12.4. urheilupuiston hiekalla. Tänä vuonna futiskoulu toimii kolmesti viikossa, aina klo 18.15-19.15. Tiistaisin Lintulaakson koululla, keskiviikkona Ruusutorpassa ja torstaisin urheilupuistossa. Ilmoittautuminen avataan tällä viikolla.
LePan ja Kasiysin yhteisjoukkue P99/yj matkustaa loppuviikoksi Lontooseen. Lontoon leirillä joukkue harjoittelee neljästi, sekä kohtaa paikallisen Fulham FC:n juniorit harjoitusottelussa torstaina. Seurojen valmennuspäälliköt tutustuvat perjantaina Fulhamin harjoituskeskukseen. Lauantain huipentaa valioliigapeli Fulham-Norwich.
LePa on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.
LePan kesäleirit Leppävaaran urheilupuistossa pidetään kesäkuun alussa viikoilla 23 ja 24 maanantaista perjantaihin, 4.6-8.6. ja 11.6-15.6. (klo 9-15:00).
Tulevana lauantaina pelataan ympäri pääkaupunkiseutua useita miniturnauksia. Leppävaarassa P99 FCE/yj pelaa kovatasoisen turnauksen molemmilla tekonurmilla. P00 pelaa aamupäivällä Laaksolahdessa ja taitokoulu P02 osallistuu VJS-turnaukseen Vantaankoskella. Katsomoon!
RSS ATOM