Etusivu

Ajankohtaista

LePan kevään jalkapallokoulut ulkona starttaavat torstaina 12.4. urheilupuiston hiekalla. Tänä vuonna futiskoulu toimii kolmesti viikossa, aina klo 18.15-19.15. Tiistaisin Lintulaakson koululla, keskiviikkona Ruusutorpassa ja torstaisin urheilupuistossa. Ilmoittautuminen avataan tällä viikolla.
LePan ja Kasiysin yhteisjoukkue P99/yj matkustaa loppuviikoksi Lontooseen. Lontoon leirillä joukkue harjoittelee neljästi, sekä kohtaa paikallisen Fulham FC:n juniorit harjoitusottelussa torstaina. Seurojen valmennuspäälliköt tutustuvat perjantaina Fulhamin harjoituskeskukseen. Lauantain huipentaa valioliigapeli Fulham-Norwich.
LePa on lähtenyt mukaan SLU:n ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta.
LePan kesäleirit Leppävaaran urheilupuistossa pidetään kesäkuun alussa viikoilla 23 ja 24 maanantaista perjantaihin, 4.6-8.6. ja 11.6-15.6. (klo 9-15:00).
Tulevana lauantaina pelataan ympäri pääkaupunkiseutua useita miniturnauksia. Leppävaarassa P99 FCE/yj pelaa kovatasoisen turnauksen molemmilla tekonurmilla. P00 pelaa aamupäivällä Laaksolahdessa ja taitokoulu P02 osallistuu VJS-turnaukseen Vantaankoskella. Katsomoon!
Ensi viikon talenttiharjoitus pidetään poikkeuksellisesti ma 26.3. klo 19.00-20.15 Leppävaaran uudella tekonurmella. Tämän jälkeen jatko-ohjelma julkistetaan kevätvuorojen jaon yhteydessä.
LePan kaikki taitokoulut pelasivat loppuviikosta uudenmaan piirin taitokoulupelitapahtumassa Laaksolahden hallissa. Aiheena oli pelaajakehitys.
Pelinohjaajakoulutus pidetään sittenkin alkuperäisen ohjelman mukaan torstaina 19.4. Leppävaaran urheilupuistossa. Ilmoittautuminen jatkuu aiemman mukaan, kaikki jo maanantaille ilmoittautuneet ovat mukana torstainakin.
LePan jalkapallokoulu aloittaa ulkokauden huhtikuussa, Leppävaaran hiekkakentillä. Ensimmäinen kerta on vuorossa 12.4. urheilupuiston hiekalla klo 18.15-19.15. Lisää infoa tulossa.
Leppävaarassa uusi tekonurmi on aurattu ja sulaa kohisten kevätauringossa. Kentällä voi sääolosuhteiden salliessa harjoitella torstaista eteenpäin, kentän varaukset valmennuspäälliköltä!
LePan leiri Eerikkilässä sujui loppuun asti hyvissä merkeissä. Tänä vuonna selvittiin ilman huolto-ongelmia, ja kentillä riitti toimintaa aamuyhdeksästä iltakuuteen. Turnausmestareitakin löydettiin, lisää Eerikkilästä tulossa uutisissa.
LePan Eerikkilän leirin lauantai oli ohjelmaa täynnä. Ennätyksen taisi tehdä Jari Silvennoisen T97, jonka ohjelmassa oli kolme harjoitusta ja peli. Valmentajat kokosivat vielä illalla ajatuksiaan pelisysteemeistä valmentajakerhossa.
LePa lähtee bussilasteittain Eerikkilää kohti lauantai-aamuna. Bussit starttaavat klo 9.15 ja 9.45 Vanhan Maantien puoleiselta parkkipaikalta. Ohjelmaa tulee riittämään.
Liitteessä ohessa löytyy lista maaliskuun maalivahtivalmennuksista.
Eerikkilän Urheiluopistolla vihertää taas kerran, kun Leppävaaran Pallon perinteinen seuraleiri tulee paikalle ensi viikonloppuna.
Eerikkilän leiri lähestyy viikonloppuna, mutta viikko harjoitellaan sitä ennen vielä ihan normaalein rytmein talentti- ja taitokouluharjoittelun merkeissä. Talenttitreenit klo 17.00 Laaksolahdessa.
Pelaajat 15. ja 16.3. taitokoulupeleihin Laaksolahden hallissa löytyy nyt kotiviuilta, taitokoulun sivuilta.
Aiheena kerhossa ovat LePan pelitavat- ja järjestelmät. Leirillä katsotaan myös läpileikkaus käytännössä pelijärjestelmiin aina 11v11 pelistä 5v5 peliin.
Tulevana lauantaina 3.3. klo 9.00-13.00 aloitetaan LePan oma henkisen valmennuksen prosessikoulutus. Mukaan on valittu valmentajia viidestä ikäluokasta. (P04, T03, P03, P02 ja P01). Koulutus etenee kevään aikana omissa ikäluokissaan.
Talvilomaviikko on takana, ja LePan taitokoulut pyörivät normaalin aikataulun mukaan. Torstaina jatkuu myös Temppukoulu normaalin aikataulun mukaan.
T03 tytöt osallistuivat 18-19.2.2012 ensimmäistä kertaa turnaukseen, jossa vietettiin yö poissa kotoa. 9 pelaajan ja kuuden vanhemman ryhmä pääsi todistamaan joukkueen hienoja esityksiä Pajulahtiturnauksessa. Kotiintuomisina oli tällä kertaa hopeaa.
Olemme onnistuneet neuvottelemaan jo viidennen K-ryhmän kauppiaan sponsoriyhteistyöhön seuramme kanssa!
LePan pelaajia valittiin yhteensä 3 maalivahtia ja 10 kenttäpelaajaa Uudenmaan piirin kykyleirille. Valitut pelaajat alla:
Aktiivista talvilomaviikkoa kaikille!
Jalkapallokoulu pitää talviloman viikolla 8. Lauantaina 18.2. jalkapallokoulu toimii normaalisti klo 13-14 ja 14-15.
Taitokoulut, kykykoulut, temppukoulut ja talenttitreenit ovat talvilomaviikolla tauolla.
LePan taitokoulut P02, P01, T00 ja T03 osallistuvat uudenmaanpiirin pelitapahtumiin 5v5 peleihin maaliskuun puolivälissä. Pojat pelaavat to 15.3. ja tytöt pe 16.3. Pelit n. klo 11-16 välillä.
Maanantaina 13.2. ei keliolosuhteiden takia pidetä talenttitreenejä. Seuraavalla viikolla on sitten talvilomatauko, joten seuraavat talenttitreenit ovat ma 27.2.
Maalis- ja huhtikuun valmennuskoulutuksiin on vielä tilaa. Ilmoittaudu sivun vasemmasta reunasta!
Jalkapallokoulu palaa Perkkaanpuiston koululle 11.2.
RSS ATOM