Etusivu

Ajankohtaista

LePan perinteinen kevään jalkapallokoulu starttaa -09 syntyneille (-08 ja -07 syntyneillä myös mahdollisuus osallistua) tiistaina 15.4. klo 18.00 Veräjävahdin kentällä. Tervetuloa!
Vuorot löytyvät sivun linkistä http://www.leppavaaranpallo.com/pelaajat/harjoitusvuorot/
Pelinohjaajakurssi, E-taso ja D1D2 sekä D3D4 huhti-toukokuussa. Ilmoittautumiset alta.
Tekonurmi 1:llä, keskiviiikkoaamuisin klo 7.00-8.00 teemana maalinteko. Ilmoittautuminen vielä auki.
FC Espoon -00 ja -99 kilpajoukkueet järjestävät FC Espoo Games turnauksen. Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuiston tekonurmilla 5 – 6.4.2014.
Suomen naisten maajoukkue tulee vierailulle Leppävaaraan harjoittelemaan, ohjelmassa muutakin koko seurayhteisön tyttöjunnuille. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki!
FC Espoo ja Mikko Isokangas ovat allekirjoittaneet pelaajakehitysvalmentajasopimuksen, sopimus astuu voimaan 1.4.2014.
Leppävaaran päivähoitoalueen päiväkodeille ja esiopetusryhmille. Tapahtuma on päiväkodeille maksuton ja tapahtumapaikka on Leppävaaran urheilupuiston tekonurmi.
Ulkokausi alkaa ti 15.4.2014 klo 18.00 Veräjävahdin kentällä.
6.seuraleiri kokosi Pajulahteen yli 200 junioria
Kokouksessa käsitellään vastuusitoumus Leppävaaran jalkapallohalli Oy:n lainahakemuksesta.
Fysiikkademotreeni osana seuran valmennuslinjausta, to 20.3. klo 16.45-18.00 Laaksolahden hallissa. Malliryhmänä FC Kasiysin 06-pojat.
Viikonloppuna LePan värit täyttävät Pajulahden urheiluopiston. Leiriohjelmaa liitteenä ja vielä tulossa erillisinä infonakin.
Mainosmyynti on alkanut
Tekonurmet ovat käytössä Lepuskissa, linkistä sekä alla sovitut vuorot maaliskuun 23.päivä asti. http://www.leppavaaranpallo.com/pelaajat/harjoitusvuorot/
Avauspeli Leppävaarassa perjantaina 9.5. klo 18.30. Myös naiset nousivat 2. divisioonaan kabineteissa.
LePan kesäleirit järjestetään taas tutusti kesäkuun kahdella ensimmäisellä lomaviikolla. Ilmoittautuminen leireille on alkanut. Elokuussa taas FC Espoo Camp!
Ohjelma löytyy liitteestä, kurssi alkaa perjantaina klo 16.30 Laaksolahden hallin kokoustilasta. Tervetuloa!
Hyvää talvilomaviikkoa kaikille!
Poikkeuksellisesti LePan viikkotiedote jaossa vain ja ainoastaan tässä nettisivuilla sähköpostiongelmien takia. Alta luettavissa.
FC Espoo-yhteisön yhteinen huoltajakoulutus ke 12.3. klo 17.30 Laaksolahden hallin kokoustilassa. Tervetuloa!
LePan toimiston sähköpostijärjestelmissä on jonkinlaista häikkää, eikä viestejä saada luettua tai lähetettyä tällä hetkellä normaalisti. Asiaa selvitellään parhaillaan.
Kuvassa tekonurmi to 13.2. iltapäivällä. Kenttä on aurattu ja kelien niin salliessa käytettävissä hiihtolomaviikolla ja siitä eteenpäinkin. Kysy erikseen vuoroja siihen.
Tervetuloa mukaan!
LePan oma jalkapallohalli on ollut lepalaisten unelmana jo pitkään. Vuonna 2012 perustettu seuran olosuhdevaliokunta on jo pari vuotta vienyt aktiivisesti tätä unelmaa eteenpäin.
Tällöin valtaosa LePan junnuista valtaa Pajulahden urheiluopiston. Tarkempaa ohjelmasisältöä 00-06 ikäluokkien pelaajille ja valmentajille tulossa vielä helmikuun aikana.
LePan harjoitus- ja pelivuorot ovat nyt netissä "harjoitusvuorot" osiossa.
Äitienpäivä siirtää viikkoa aiemmaksi suunnitellun koulutuksen pidettäväksi 16.5.-18.5. Leppävaarassa/Laaksolahdessa. Ilmoittautuminen on auki!
Anton hoitaa kyseisenä aikana kuitenkin mm. jalkapallokouluun liittyvät asiat normaalisti. Liitteessä tarkempia toimintaohjeita ko. ajalle.
Upea turnausvoitto Pajulahden turnauksen kilpasarjassa, onnittelut kaikille pelaajille ja taustoille. Alla lisää turnauksen kulusta.
RSS ATOM