Etusivu

Ajankohtaista

Viime viikonvaihteen taitokisoissa LePa:n tytöt ja pojat tekivät upeita suorituksia pitkin viikonloppua. T98-sarjassa Emilia Ukkonen oli toinen ja Lila Humaloja otti pronssia! Onnittelut molemmille mitalisteille.
TC 15 avoimet katsastukset alkavat lauantaina 3.10. Leppävaarassa klo 13.30 ja C15 katsastukset tiistaina 6.10. Laaksolahden hallissa klo 19.45.
FC Honka järjestää nappulavalmentajille sekä myös muille nuorten valmentajille harvinaisen mahdollisuuden tutustua brassifutiksen saloihin seminaarin muodossa. Kouluttajana ja pääluennoitsijana on Carlos Oliveira (s.1961). Hän on pelannut juniorina Santos FC:ssä(jossa valmentajana mm. Pele) sekä Portuguesassa. Ammattilaisura kesti yli 10 vuotta seuraavissa seuroissa International FC, Caldense FC, Fluminense FC ja Anapolina. Carloksella on A-valmentajatutkinto ja hän toiminut valmentajana vuodesta 1992. Carlos on sekä Brasilian ammattijalkapallovalmentajien liiton sekä NSCAA:n (USA:n valmentajayhdistys) jäsen. Carlos Oliverilla on oma jalkapalloakatemiansa New Yorkissa.
D-tason valmennuskurssille on vielä tilaa muutamalle, joiden täytyisi suorittaa pelkkä taidon opettamisen-osuus. Olkaa yhteydessä valmennuspäällikköön. Taitavuus-osio on täynnä.
Laaksolahden halli 26.9.-27.9.
LePan P98 Leijonat onnistuivat erinomaisesti voittaen Raumalla sunnuntaina 6.9. järjestetyn Lähivakuutus-turnuksen!
FC Espoon hakee avoimilla harjoituksilla pelaajat uuteen joukkueeseen. Avoimien harkkojen päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. Avoimiin harkkoihin voivat osallistua kaikki kyseisen ikäluokan pelaajat
Syksyn taitokarnevaalipäivä: ke 7.10 klo 18.00 alkaen Laaksolahden jalkapallohalli Aikataulu: T02 ja P02 18.00- T01 ja P01 19.00-
FC Espoo hakee avoimilla harjoituksilla pelaajat uuteen joukkueeseen. Avoimien harjoitusten päivämäärät ilmoitetaan lähiaikoina. Avoimiin harjoituksiin voivat osallistua kaikki kyseisen ikäluokan pelaajat.
LePa P97 HaRi:n vieraana.
LePa:n jalkapallokoulut suosiossa tiistaisin ja torstaisin.
VJS vei voiton pilkkukisassa.
Total Football yhdessä FC Espoon kanssa järjestävät jalkapalloleirejä 7-16 vuotiaille pojille ja tytöille LEIRILLÄ ON VIELÄ TILAA!! ILMOITTAUDU MUKAAN!
Lehden painos 25 000 kpl
Laaksolahden halli su 31.5.
Leppävaara Cup! (25.4.2009)
10. Leppävaara Cup potkaistiin käyntiin
Ulkokausi on alkanut! Käy tarkistamassa harjoitusajat.
Sarjat alkavat viikolla 17.
Tule mukaan hyvään seuraan!
Ilmoittaudu mukaan jalkapallokouluun!
Ilmoittatuminen on alkanut.
Kausijulkaisu 2009 (16.2.2009)
Lehti ilmestyy taas huhtikuussa Leppävaara Cup viikonloppuna.
GFT pelaa kotipelinsä Leppävaarassa.
Operaatio Pelisäännöt ovat taas ajankohtainen aihe joukkueille ja seuroille.
Ilmoittautuminen on alkanut! Leppävaara Cup nyt jo kymmenennen kerran!
Seuran toimistolla Ke 28.1. klo 19:00
Kesän 2008 jalkapallokoulu eli ikäluokka 02 jatkaa saliharjoituksia lauantaisin alkaen 10.1. Entinen paikka eli Perkkaanpuiston koulu ja entiset ajat: ryhmä 1 tulee 10:00 ja ryhmä 2 11:00. Käytämme samaa saliryhmäjakoa kuin syksyllä, koska ryhmät olivat mukavan tasakokoiset. Uudet ovat tervetulleita ja voivat valita mieleisensä kellonajan.
F9-E11 poikien ystävyysotteluita joulun välipäivinä Laaksolahdessa.
Ilmoittaudu (linkki) talven ja kevään valmentajakursseille!
Uusi sivupohja avattu
RSS ATOM