Etusivu

Ajankohtaista

Ykkösen avausotteluun espoolaiset matkasivat Kotkaan. 1200 katsojan edessä joukkue taisteli hienosti ja tuloksena oli 0-0 tasuri hyvänä kotijoukkueena tunnettua KooTeePeetä vastaan.
Seuraava valmentajakerho käsittelee pelikauden valmentamista, sekä esitellään Coerver-valmennusmenetelmää. Aika ja paikka to 27.5. klo 18.30- Leppävaaran stadion.
LePan miehet päättivät viime kauden upeaan nousuun 4. divisioonaan. Uusi kausi alkaa heti maukkaalla paikallistaistolla, kun vastaan tulee perjantaina 23.4. klo 19.45 Kasiysi Rocky vanhalle tekonurmelle. Tervetuloa katsomoon!
LePan taitokoulutoiminta on siirtynyt Leppävaaraan urheilupuistoon. Taitokoulun seuraava jakso kestää juhannukseen asti.
Kevään taitokilpailut käydään koulujen päättymisviikonloppuna sunnuntaina 6.6. Laaksolahden hallissa klo 9-21 välisenä aikana. Tarkempi ohjelma alla.
Espoon taival Suomen Cupissa jäi tänä vuonna yhteen otteluun. Keskiviikkona pelatussa kolmannen kierroksen ottelussa espoolaiset saivat vastaansa Kakkosessa pelaavan GrIFK:n. Tasaisen ottelun loppunumerot olivat 3-1 Granille, joka siis jatkaa neljännelle kierrokselle ja kohtaa niin ikään Kakkosta pelaavan LPS:n.
Espoon ykkönen pääsi harjoituskaudella vihdoin kotikentän tuntumaan, kun se kohtasi Viikingit Leppävaaran uudella tekonurmella lauantaina 10.4.
Tulevana torstaina 15.4. Leppävaaran stadionin kahviossa klo 18-20 LePan valmentajakerho koko seuran valmentajille. Aiheina mm. ottelukausi ja pelivalmentaminen. Tervetuloa coachit!
Varustepäivä la 10.4. klo 11 - 17:00 Duo Sportissa
Taitokoulut ovat vielä viikolla 14 aiempaan malliin halleissa, viikon 15 tauolla ja jatkuvat viikolla 16 ulkona Leppävaaran tekonurmilla vuorojakojen mukaan.
P95 joukkueemme FC Espoo Team otti komeasti pronssia kansainvälisestä C15-ikäluokan turnauksesta ahvenanmaalta viime viikonlopulta. Onnittelut koko joukkueelle taustoineen hienosta turnauksesta!
LePan E-kurssilla 13.-14.4. Leppävaarassa on vielä tilaa. Ilmoittaumiset nettisivujen ja Ilmarin kautta.
Kykykoulu on tauolla pääsiäisperjantaina, ja kevään viimeiset kaksi kertaa ovat vuorossa pe 9.4. ja pe 16.4. entiseen aikaan klo 15.45-17.15. Tämän jälkeen kykykoulu jää toistaiseksi tauolle, vain alkaakseen taas uudestaan.
Laaksolahden jalkapallohalli on kiinni pääsiäisenä pe 2.4.-ma 5.4. ja avoinna jälleen normaalisti tiistaina 6.4. Samoin kaikkien koulujen salit ovat saman ajan kiinni.
LePan nettisivujen kautta on auennut mahdollisuus hakea apuohjaajaksi kevään jalkapallokouluun. Lisätiedot tapahtumakalenteri - tapahtumat osiosta - haku apuohjaajaksi.
Pääkaupunkiseudun Ykkösen herruudesta oteltiin yksi erä perjantaina 19.3. Myyrmäessä, kun vantaalainen PK-35 isännöi FC Espoota harjoituspelissä. Isännät joutuivat tasaisen taistelun jälkeen taipumaan Ykkösen tulokkaalle numeroin 0-1.
Uuden järjestelmän koulutustilaisuus ti 23.3. klo 18 alkaen.
Viime viikonlopun huipentumana Eerikkilässä pelattiin lopputurnaus kolmessa eri ikäluokassa. Sello-sarja (T00, P00, P01), Galleria-sarja (T98, P98, T99, P99) sekä Kartano-sarja (T96, P96, P97) ratkaistiin turnausmuodossa.
Ilmoittautumiset kesäkuun LePan futisleirille ovat auenneet seuran kotisivujen kautta. Leiri kesäkuun ensimmäisellä viikolla 7.-11.6.2010.
LePan taitokoulut siirtyvät ulos Leppävaaran tekonurmille viikon 16 aikana. Tarkempi lopputalven taitokouluohjelma löytyy alta, lopullinen ohjelma valmistunee kuun loppuun mennessä.
Aiheina keskiviikkona 17.3. on mm. omaehtoiseen harjoitteluun motivointi, sekä pelikäsitysasioiden kertausta. Valmentajakerho klo 18-20 stadionin kahviossa. Tervetuloa coachit!
Ykkösen jengit TPV ja FC Espoo mittelivät tasaisesti toisiaan vastaan sunnuntaina Pirkkahallissa. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat hallinnan hetkensä, mutta kumpikaan joukkueista ei saanut kunnolla peliä kontrolliin. Kenttätapahtumiin nähden loppunumeroita 1-1 (0-0) voi pitää oikeana tuloksena pelistä.
LePan vihreät värit ovat tulevana viikonloppuna 13.-14.3. kovaa huutoa Eerikkilässä, kun vuoden tauon jälkeen on jälleen aika seuraleirin. Hyvää ja mielekästä leiriä kaikille!
Paluumuuttajien lista espoolaisjoukkueessa kasvaa, kun Kalle Vasse palaa joukkueeseen muutaman vuoden tauon jälkeen.
Sunnuntaina 7.3. pelatussa FC Espoon ja Atlantiksen kohtaamisessa ottelun käsikirjoitus oli alusta alkaen selvä: espoolaiset hallitsivat peliä ja Atlantis ei saanut omaa joukkuepelaamistaan kasaan kuin ajoittain.
Aiheina keskiviikkona 17.3. on mm. omaehtoiseen harjoitteluun motivointi, sekä pelikäsitysasioiden kertausta. Valmentajakerho klo 18-20 stadionin kahviossa. Tervetuloa coachit!
Ilmoittautumiset kesäkuun LePan futisleirille ovat auenneet kotisivujen ja Ilmarin kautta. Leiri kesäkuun ensimmäisellä viikolla 7.-11.6.2010.
Jalkapallokoulu ikäluokille-04 ja-05 on käynnissä. Syksyksi ehtii mukaan, ilmoittautumiset LePan kotisivujen kautta osiossa "ilmoittautuminen tapahtumiin"
LePan taitokoulut ikäryhmille 99 ja 00 jatkuvat jälleen vapaaehtoisten talvilomaviikon harjoitusten jälkeen. Alla taitokoulujen aikataulut huhtikuun 8. päivään saakka.
Kausijulkaisu 2010 (27.2.2010)
Kausijulkaisu jaetaan 25 000 kpl painoksena viikolla 17.
RSS ATOM