Etusivu

Ajankohtaista

Syyslomaleiri pidetään LePa Areenalla 18.-20.10.
LePan tyttöjen oma leiri järjestetään tänä kesänä jo neljättä kertaa. Joka vuosi leiri on kasvattanut suosiotaan ja tänä kesänä mukana on lähes 40 tyttöä. Joka vuosi (poikkeuksena viime kesä) leirillä on aina ollut nimekäs vieraileva tähtipelaaja ja tämä vuosi ei todellakaan tehnyt poikkeusta.
LePa käynnistää vapaaehtoisten palkitsemiskampanjan yhteistyössä K-Supermarket Leppävaaran kanssa
Jalkapallolla valtava sosiaalinen merkitys ja arvo espoolaisten arjessa ja elämässä. Espoon jalkapalloseurojen toiminnan yhteiskunnalle tuomat hyödyt sekä sosiaaliset vaikutukset ovat merkittäviä. Espoon suurimmat jalkapalloseurat liikuttavat viikkotasolla lähes 5400 lasta sekä nuorta ja toimintaan on kiinnittynyt lähes 1200 eri ikäistä vapaaehtoista.  
Seuran vuosikokous kokoontui LePa Luolalla ja etänä 20.4. Kokouksessa päätettiin sääntömääräisistä asioista ja seuran sääntöjen muuttamisesta.
Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä päivitti harrastamiseen liittyvää koronaohjeistusta 15.4. ja se astuu voimaan maanantaina 19.4.2021.
Seuran pelaajille suunnattu kysely pidettiin maalis-huhtikuun vaihteessa. Kyselyyn vastasi 40% pelaajista ja vastausten perusteella lepalaiset ovat pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä joukkueiden harjoituksiin ja ilmapiiriin.
Seuran vuosikokous pidetään tiistaina 20.4. klo 18:30 alkaen. Esillä on sääntömääräiset asiat ja ehdotus seuran sääntöjen muuttamiseksi.
Kesäleirit pidetään viikoilla 23 ja 24
Kesäkauden toiminta alkaa
Leppävaaran Pallo noudattaa toiminnassaan viranomaisten ohjeita sekä Palloliiton suosituksia niiltä osin kuin ne ovat yhdenmukaisia alueellisen viranomaisen ohjeiden kanssa. Alla oleva ohjeistus on luotu nykytilanteen valossa. Ohjeita päivitetään tarpeen mukaan.
LePan jalkapallokoulu 2021 alkaa 22. huhtikuuta
Kesäleirit vuonna 2021
Seuramme on valittu mukaan toteuttamaan 5–8-vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyy keväällä Suomessa 38 paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta Leppävaaran Pallo haluaa tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.
RSS ATOM