Etusivu

Ajankohtaista

Talven jalkapallokoulussa, perhefutiksessa ja aikuisten jalkapallokoulussa vielä tilaa
LePan tavoitteena on aina kehittyä sekä tarjota jokaiselle mahdollisimman hyvä mahdollisuus kilpailla ja harrastaa jalkapalloa, tasosta riippumatta. Näiden uusien työntekijöiden tulon myötä, uskomme menevämme vielä parempaan ja laadukkaampaan suuntaan jokaisella tasolla. Uusina päätoimisina LePan työntekijöinä aloittavat Jussi Ikonen (19.10 alkaen) ja Jean Mushimiyimana (1.11 alkaen) sekä seuravalmentajana Lasse Nikander (19.10 alkaen).
LePa Talenttileiri järjestetään ensimmäistä kertaa syysloma viikolla torstaina 15.10 LePa Areenassa. Leiri on tarkoitettu 2009-2011-syntyneille tytöille ja pojille.
Jalkapallokoulussa on vielä hyvin tilaa - vuonna 2015 syntyneiden jalkapallokoulu alkaa ke 29.7. klo 17.30 LePa Areenalla
Helsinki Cup, kun saadaan päätökseen niin on varmastikin monella joukkueella pieni hengähdystauko paikallaan, kuin myös LePan työntekijöillä.
LePan kevätkokous pidetään Leppävaaran Stadionin kahviossa torstaina 25. kesäkuuta.
LePan futisleirit ja Leppävaaran monilajileirit saatettu päätökseen
Tyttöjen oma jalkapalloleiri toteutuu normaalisti - toisen viikon futisleireillä vielä jonkin verran paikkoja
Uusia tapahtumia avattu - jalkapallokoulujen, kävelyfutiksen ja perhefutiksen ilmoittautumiset nyt avoinna
Haasteellisten aikojen vielä vallitessa pyrimme kehittämään seuran toimintaa ja näkyvyyttä. Nyt olemme saaneet luotua uusia LePa fanituotteita kaikkien saataville.
LePan kaikki kesäleirit on päätetty pitää - futisleirit ja monilajileirit pidetään viikoilla 23 ja 24
LePan nettisivut ovat pysyneet useamman vuoden samanlaisina ja nyt olemme alkaneet päivittämään niitä vähän "isommalla kädellä". Nyt tässä ensimmäisessä vaiheessa poistamme vanhoja asioita, päivitämme uusia asioita ja selkiytämme ehkä vähän sivujen sisältöjä, paikkoja sekä otsikointia.
Jalkapallon aloitus siirtyi koronaviruspandemiasta johtuvien rajoitusten vuoksi
Jalkapallokouluun ilmoittautuminen vuonna 2015 syntyneille lapsille on nyt avattu
RSS ATOM