LePan kevätpäivä 13.5.

3.5.2023

Leppävaaran Pallo järjestää perinteisen kevätpäivän lauantaina 13.5. klo 10.00–13.00. Kevätpäivän ohjelmassa on muun muassa tavaranvaihtopiste, LePa-Cafe, fanituotemyynti, futispelejä, LePa-tietovisa, Stadiumin ja Adidaksen varustesovitus, piirrustuskilpailu, Essi Sainion vierailu ja paljon muuta hauskaa tekemistä!

Tervetuloa viettämään mukavaa kevätpäivää LePa Areenalle!

Tavarat vaihtoon

Kesän saapuessa hurjaa vauhtia ja kentille paluun ohessa, moni on saattanut huomata, että edellisen kauden varusteet, kuten nappikset, säärisuojat sekä LePan seuravaatteet, ovat jääneet pieneksi ja odottavat seuraavaa käyttäjää. Jotta nämä tavarat pääsisivät kiertoon, järjestämme tavaranvaihtopäivän kevätpäivän yhteydessä. Tapahtuman aikana voit tuoda ja viedä jalkapallovarusteita maksutta.

Tavaranvaihtopisteeltä voit myös viedä varusteita, vaikka et itse toisikaan mitään - pääasia, että saadaan käyttökelpoiset tarvikkeet uusille omistajille!

Erityisesti kysyntää on kaikista pienistä lasten jalkapallovarusteista. Vaihtoon meneviä varusteita voi tuoda LePa Luolalle (toimistorakennus LePa Areenan vieressä) aina tapahtuman loppuun asti. Tapahtuman loputtua jäljelle jääneet varusteet jäävät varastoon odottamaan seuraavaa kertaa ja käyttäjää. Merkitsethän mielellään nappisten koon, esim. teipillä, kenkien ulkopuolelle.