LePan alkukesän kuulumisia & tapahtumia

21.6.2022

LePan jalkapalloleirit järjestettiin tuttuun tapaan kesäkuun alussa

Leppävaaran Pallo järjestää niin lepalaisille kuin muille jalkapallosta innostuneille jalkapalloleirejä koulujen syys- ja talviloman aikana sekä kesäkuun alussa. 

Leireille ovat kaikki tervetulleita – ei ole väliä, onko rinnassa jonkun toisen seuran logo tai oletko vasta-alkaja. Leirit koostuvat viidestä arkipäivästä, ja ohjattu toiminta harjoituksineen sijoittuu tyypillisesti klo. 9.00–15.00 väliselle ajalle. Leiriläisille tarjoillaan päivittäin myös lämmin lounas Leppävaaran Uimahallilla. Leiripäivään sisältyy oikeiden harjoitusten lisäksi myös erilaisia kisoja, pelejä ja leikkejä. Ohjaajina leireillä toimivat LePan omat päätoimiset valmentajat ja kokeneet ohjaajat.

LePa järjesti tänä vuonna neljättä kertaa tytöille oman jalkapalloleirin kesäkuun toisella kokonaisella viikolla, 13-17.6.2022 LePa Areenalla.

Jasmin Leppioja, Saara Lappalainen, Liisa Tuomi ja Emma Immonen vierailulla LePan tyttöleirillä 16.6.

Tyttöleirillä on käynyt joka vuosi myös vierailevia tähtiä. Tänä vuonna saimme vierailijoita Naisten Kansallisen liigan joukkueesta FC Hongasta.

FC Hongan Kansallisen Liigan pelaajat, Jasmin Leppioja (hyökkääjä), Saara Lappalainen (keskikenttä, toppari), Liisa Tuomi ja Emma Immonen (molemmat maalivahteja), vierailivat LePan tyttöleirillä 16.6. 

"Joka vuosi, kun tyttöleirejä on järjestetty, meillä on ollut vierailijoita Naisten korkeimmalta kansalliselta sarjatasolta. Pidän näitä vierailuja erittäin tärkeinä ja motivoivina tyttöpelaajille. Pelaajat kuulevat, mitä vaaditaan, jotta päästään tuollaiselle tasolle ja lisäksi he saavat vinkkejä omaan pelaamiseen ja harjoitteluun. Mahdollisesti he löytävät itselleen roolimallin, jonka tekemistä voi seurata nykypäivänä helposti erilaisista some-kanavista. Ja erittäin tärkeän tämän vuoden vierailusta teki se, että pelaajat tulivat FC Hongasta, joka on seura, mihin LePan pelaajapolku johtaa. Tie on auki kansalliselle tai jopa kansainväliselle huipulle."   - Timo ”Timse” Rönkkö, leirivastaava ja tyttöpuolen valmennuspäällikkö.

Lisätietoa LePan jalkapalloleireistä löydät täältä.

LePa oli mukana Stadi Cupissa useiden eri ikäluokkien tyttöjoukkueiden voimin

Kesäkuun alussa järjestettiin myös vuosittainen, suurin eurooppalainen tytöille ja naisille suunnattu jalkapalloturnaus, Stadi Cup. LePa oli mukana turnauksessa useiden eri ikäluokkien upeiden tyttöjoukkueiden voimin. Tänä vuonna Stadi Cup järjestettiin keskiviikosta sunnuntaihin 8.-12.6.

Stadi Cup on alun perin lähtenyt halusta luoda tytöille ja naisille tasavertaiset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja pelaamiseen. LePa on tasapuolisesti kaikkien jalkapalloseura sukupuoleen katsomatta, ja tarjoamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa ja kehittää omia jalkapallotaitojaan.

Stadi Cupin tuloksia voit käydä katsomassa täältä.

Turnaus meni hienosti, ja LePa kiittää kaikkia Stadi Cupissa seuraa edustaneita joukkueita! 

Tunnelmia LePan tyttöjoukkueiden peleistä Käpylän liikuntapuistosta 9.6.

LePa on mukana Suomen Palloliiton ja K-ryhmän Futiskiertueessa 6.7.

Suomen Palloliiton ja K-ryhmän kesän iloisin Futiskiertue kiertää eri kaupungeissa ympäri Suomea. 6.7. klo 12-16 Futiskiertue saapuu Espooseen, K-Supermarket Mankkaan pihaan. LePa on mukana järjestämässä 6.7. järjestettävää kiertuetapahtumaa.

Futistapahtumassa pääset testaamaan palloilutaitojasi ja voit kisata kaveria vastaan futisdartsissa, pöytäfutiksessa tai vaikkapa tasapainoilussa. Haasta kaverisi tarkkuuskisaan tai tule kannustamaan suosikkiasi katufutisturnauksessa!

Myös Huuhkajien ja Helmareiden maskotit, Bubi ja Helmi, kiertävät tapahtumassa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa lapset ja lapsenmieliset pitämään hauskaa ja tutustumaan LePan toimintaan!